Äntligen semester!!

Guud va gott med semester!!! Så efterlängtad kan jag säga. Nu har vi 2v tillsammans jag och honey!! Semestern börjde bra med migrän i söndags och tre proppar i åderbråcket på höger vad. Hoppade på kryckor i 2 dagar och satt på akuten i 4 tim i tisdags. Men nu är det pillertrillarn, så det är full fart igen. Peter tyckte väl att det var halvroligt, kan jag förstå när man nu äntligen ska få ungås i 2v och så blir jag liggandes i 3 dagar. Hahahahaha!! Nej nu ska jag gå hem och ut med Max. Ska iväg och få massage, ska bli så skönt. Våran hund låter som en Mars katt för det kryllar av löptikar där vi bor. Han står och luktar på tik pink och luftjuckar....så trevligt så!!! =)

Ha det gott allesammans!!!

Kommentarer
Postat av: Annie

Jag utmanar dig! :) Gå in här; http://hazelhill.blogg.se/2008/july/aha-en-utmaning.html#comment

2008-07-17 @ 14:41:06
URL: http://hazelhill.blogg.se/
Postat av: Frida

ja, usch det är jobbigt hahaha.. dock nödvändigt! usch det lät inte något roligt det du har varit med om iaf :S tråkig början på semestern =/ ja, ni skulle åka upp nu ja hehe.. steve kommer upp till helgen den 26. tävling i fredriksberg ju..krya på dig och mys mycket nu tillsammans så hörs vi.

KRamar

2008-07-17 @ 15:51:44
URL: http://fridalundquist.blogg.se/
Postat av: Syster yster

Hej darling! Tack för att ni kom en sväng idag! Känns bra i hjärtat vettu! Synd bara att man vet varje gång att det dröjer så länge tills nästa gång! =( Hoppas att ni får sköj på Diggilo! KRAM KRAM KRAM Love you!

2008-07-24 @ 20:51:21
URL: http://zazzarottiz.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback