00,21

Ja det är vad klockan är just nu. Har precis klivit innanför dörren hemma. Ska gå och sussa vilken minut som helst, men skriver några rader först. Jag vill säga Grattis min älskling på födelsedagen!!! Eller ja den var ju i söndags och jag gratta honom då över telefonen. Men ville få med det här också...=)

Skulle vilja göra om min blogg men har varken tid eller lust. Så vi får se när andan faller på. You never know...=)

Nej nu har John blund varit framme och grusat...=)

Sov gott!

Lördag

Har precis dammsugit upp en halv Max från golvet. Helt otroligt vad han släpper hår ibland. Skulle det vara jag så vore jag flint för länge sen....=) Vem vet, Max kanske blir världen första nakenrottis....ehehheeh!! Kan se annonsen framför mig:
Har nu fått en kull på 10 valpar, nakenrottisar. Väldigt populär, men det krävs en hel del dammsugning innan rätt resultat framkommer...=) Jaja man får ha lite kul åt det, inte så jävla kul att släpa runt på snabel draken varje dag...=)

I dag tänkte jag åka en sväng till syster och Martin, kolla vad dom håller på med. Underbart väder ute än så länge. Det gäller att passa på...sen vänder det fort som satan. Då blir det åska och driv is i några månader.

Har faktiskt tagit semester v52-1, det ska bli riktigt skönt. Ska åka upp till mamma och pappa under jul är det i alla fall tänkt. Sen vart det kommer firas nyår är en annan femma, är inte bestämt än.

Nej nu ska jag ta och pallra mig ut i solen!!

Ha det gott!!

Hej hallå!!

Gud vad roligt måste jag säga, har länkat mig vidare via bloggar och hittat mina tjej kompisar från skolan. Riktigt kul tycker jag. I o m att man bloggar själv, så tycker jag det är kul att läsa andras bloggar...=) Man får lite koll på vad alla andra gör och håller till. Jag är inte allt för flitig med att skriva nu, jämfört med i början. Då var det som en drog och ja...även en sysselsättning när Peter inte är hemma. Ärligt talat så är han nog den som läser min blogg mest...hehehehe!! 

Jag skulle vila en stund efter jobb tänkte jag, men så fastnade jag i det så kallade "blogg" träsket. Hur man nu kan kalla något som är så roligt för det...=) Synd att sitta inne när det är så underbart väder ute. Men ibland måste jag ta det lugnt efter jobbet. Annars pallar jag inte med min lediga helg.

Nu något helt annat

Har tänkt på en sak: Kommer på mig själv med att komma på en massa smarta och fiffiga lösningar. När kommer dom tror ni....jo när man ska sova. Sen morgonen efter så har man ingen lust alls att ta tag i det.  Vet inte om det bara är jag som är sådan...men så är fallet i alla fall. Förstå mig rätt. Det är inga världsproblem jag löser då....hehehehe! Utan allmänt pyssel i och utanför huset osv.. Så har ni grubbel, tänk på dom när ni ligger i sängen....haha! Sacka om att förstöra ens sexliv eller hur man nu ska säga..=)

Jaja, nu har jag inget mer galet att skriva!

Ha det!

Händer inte mycket...

Som sagt, här händer det inte mycket. Min andra halva åker iväg på jobb imorgon, vilket är mindre kul. Men pengarna måste rulla in som sagt....=)  känns lite trist iom att han fyller år när han är borta. Men det får vi ta igen när han kommer hem. Får se om det blir något kalas nästa period när han kommer hem.. Mycket utgifter just nu. Sen ska det ju köpas lite julklappar också. Jaja...allt ordnar sig till slut får vi väl hoppas.
Vi hade lite middag här  i Lördags med våra grannar och Kungshultarna. ( syster och MJ). Det var trevligt, mycket seriöst snack där...NOT! Men det är gott när man bara kan sitta och snacka skit å ha kul tillsammans...=) Nej nu ska jag ägna dom sista timmarna åt min man...

Söv Gött!!

Fin morgon!!

Jag och Max skrutta ut vid 07,30 för våran långpromis. Riktigt skönt nu med vackert väder och frisk luft. Man vaknar till ordentligt. Lyssnar jämnt på äntligen morgon när vi är ute och går, så det kan bli några gapskratt ibland. Hoppas att dom som ser mig även upptäcker lurarna i mina öron. Annars är det byfåne varning på mig...=)
Här kommer några bilder på Max imorse....






Å ett på Wilmisen, på sin favoritplats i mosters bil...



Allt för mig hej!!

Mår konstigt!

Jag mår som jag hade en förkylning på G. Inte helt konstigt eftersom det växlade i väder och blev kallt i onsdags. Känns som allergi, men ändå inte på något konstigt sätt.. Jaja skiten går väl över. I går hade vi heldag med syrran, vi löste korsord, lagade mat och kolla på film. Kollade på The Love Guru, med Mike Myers. Det var ganska rolig....=) Denna Mike lyckas verkligen med det mesta. My kind of shit...=) Och med korsord menar jag på vårat eget lilla humoristiska sätt.
Nej nu ska jag kurera mig, jobb imorgon igen...=)

Ha det!!

Hösten...

Ja nu kommer den smygandes på en. Hoppas det blir en fin höst med solsken och sval frisk luft...
Igår fick vi den nya soffan, det blev mycket pampigt!!! Sen stack vi iväg till tyskland en sväng och fyllde på öl och vinförrådet. Hemma vid 21 tiden igen och helt slut efter nästan 7 tim i bil. Inte så jobbigt men man blir lite trött i skallen. Men det är skönt att ha det gjort. Det brukar räcka i ca 7-8 månader. Ska försöka putsa fönster idag, men det känns ganska meningslöst. Dom kommer vara smutsiga till veckan igen, iom att det kör så mycket lastbilar förbi hela tiden. Som sagt så bor vi i ett nybyggekvarter, vilket gör att det är långt ifrån färdigt. Men det är skönt att få bort lite skit emellanåt.
Sen kommer syster ut i eftermiddag, MJ är nämligen i Norge och tävlar. Så hon är ensam hemma. Nu kommer bilden på soffan....


BIG AS STOR!!!!


Max lite trött efter att ha busat med sin tjej...


Ja här har vi då Pima, som är helt utmattad!!

Så kul, för dom leker verkligen jättebra tillsammans...=)

Ha det gott irån oss..



Hmmm..

Ja då är det Torsdag idag, har kommit halvägs (nästan) i min arbetsvecka. Börjar känna mig lite mer motiverad, för det närmar sig helgen. Vilket innebär att när den är över så kommer Peter hem igen. Det kommer bli nice..=) Annars händer det inte så mycket just nu, ja mer än vardags sysslor alltså.  Precis som om det inte vore nog för tillfället...=) Nej nu ska jag ta mig i kragen och göra något vettigt!

Ha det!

Ja enligt ett test så är jag så här!!

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.

Öhh....motivation??

Ja just det, finns det någon som har lite motivation till salu...hmmm! Jahaaaa...det är något man måste skaffa själv och går ej att köpa som micromat eller i piller form. JAja hur som helst så ska jag pallrar mig ur den här soffan och göra något vettigt. Har blivit försoffad och det gillar jag deffinitivt inte...=) Har så mycket ideèr om vad jag skulle kunna göra. Men det krävs en lite större pengapåse till det och den infinner sig inte riktigt än.

Igår gick det tungt på jobb, fram till strax före 22,00. Då kom en stamkund och svängde in, å vad får mitt blåtta öga se om inte en liten söt rottis tik på 10v i skuffen. Jag var tvungen att gå ut och kela med den lilla krabaten. Åhhh hon gnydde och blev alldeles tokig. Hon ville upp i min famn, å pussades som en galning. Så när jag böjde mig ner mot henne, så ställde hon sig på bakbenen med framtassarna på min axel. Sen körde hon in nosen intill halsen på mig och sniffa lite. Lyfte upp henne i min famn och då började hon snutta på min hals, kort där efter så sov hon i mina famn.
Är det svårt att bli helt "sjuk", man vill åka till närmsta uppfödare och säga; en till mig tack och det ska gå fort som satan!!!!

Jaja nu åter till allvaret!!

Ha det gott alles!!

Bilder som jag lovat!!



Japp nu börjar det synas att syster ska ha barn...=) Vill springa fram och krama om magen..=)



Jag är kungen i buren...Fatta!!!



Benga-lenas nya frisyr efter besök hon syster på salongen...nice...!

 

Målning av tak kupan med livet som insatts...!


Trött

Så förbaskat trött hela tiden, jag fattar inte. Men det är väl den stora latmasken som försöker slå sig till ro. Men så blir det inte!! Ska försöka ordna ett system i garaget så allt som hör ihop ligger på samma ställe. Behöver visseligen åka och införskaffa lite förvaringslådor. Men det får bli ett senare projekt. Huvudsaken jag kan rensa ur lådorna som står kvar  ifrån flytten. Misstänker att det är en hel del junk som man inte kommer behöva i dom lådorna....=)

Sen så är Max helt galen för det passerar ca 10 löptikar utanför varje dag. Som har pinkat ner den närliggande gräsplätten, totalt galen hund. Ööööhhh...jesus!!!! Man kan bli frustrerad för mindre, men det är bara att välja en annan rutt för promenaderna..Åkte till väla skog igår och släppte lös honom efter en stund, det blev riktig fart på honom. Riktsigt kul att titta på lilla "kotten" när han sprang runt som en galning och hoppa som en hjort...=)

Sen vill jag säga grattis till Sandra och Matti som har gift sig, många kramar på er, me love ya!!!
Grattis till brorsan som tog hem segern igår...lätt som en plätt när storasyster är där och bringar otur...=)

Saknar min Peter!! Älskar dig gubben!!

Ha det gott!!