Hemma!!

Hemma igen....=) Var mest bil åka denna gång, men det var det värt för att få träffa min älskling....mmmmm!  Jag har häcken ful idag med, så jag skriver  mer efter jobb i natt...

Kramiz!!

Goodingen

Halloj!

Sitter här och försöker planera min dag, samtidigt som jag har en fisande hund i knäet...yummie...=)
Har ganska mycket på schemat just nu. Ska hinna åka till mörarp och hämta lite grejer och packa om lite kläder där ute...sen ska jag till hyllinge och handla åt min mamma...sen hem och städa...sen ut och gå med Wilma...sen hem och packa inför färd upp till mina föräldrar ...sen laga mat...sen hämta Anne vid salongen...hem till dom och packa bilen, laga mat....sedan färd upp till G-hyttan...suck...men jag hinner inga som helst problem...ahhahahaa....

Japp det finns inte mycket att be för just nu...det är bara att sätta igång...=)
Hoppas att ni får en skön helg och myser gott...=)

Dagens hyllning!!
Min älskling...så klart..=) Jag älskar dig, saknar dig, vi ses på Lördag...mmmmmm!
Mina godingar på pilshultsvägen...ni är för goa...puss puss på er...=)

You only live once!!

Goodingen!


Ledigt...=)

Ja nu ska man vara ledig i några dagar. Frågan är bara hur jag ska få dagarna att gå...=) Men det ska väl inte vara några problem tycker jag.

Nu har jag mina funderingar...

Jag undrar varför vissa män kollar efter andra kvinnor när dom har tjej, sambo eller en fru hemma..?
Vad krävs för att en man ska nöja sig med den han har hemma?? För det måste ha varit kärlek och passion i början av det förhållandet. Är det bekräftelse dom är ute efter eller? Jag säger inte att kvinnorna är ett dugg bättre på denna planet. Men eftersom att jag själv är tjej så relaterar jag till mina upplevelser.
Jag har fått ett antal erbjudanden av upptagna män i mitt liv. Jag blir bara ledsen och besviken, för självklart vill inte jag ha en sådan man. Man börjar fundera om man är lyckligt lottad eller om Peter blir så efter några år...? ( vilket jag inte tror..=) )
Man tänker direkt på deras tjej där hemma..." Undrar om hon vet något om detta eller inte?"
I vilket fall som helst så är det sorgligt. För om dom vet om det och finner sig i det, så finns det bara 2 anledningar....
1. Hon är precis lika dan själv...
2. Hon hoppas att det bara är en fas han går igenom....sorgligt....=)

Jag tror att det är så här;

Vissa män ( inte alla ) kommer alltid leta efter det perfekta kvinnan. Carmen Electra kropp, smart men ändå kåt som en tillgiven thailändska, underbar med barn och som alltid ställer upp på mannen ifråga.
Och om ni hittar en som passar in på denna beskrivning, så ring mig....hahahaha!
För då får ni leta med ljus och lykta...=) Varför inte lägga ner lite energi och testosteron i det ni har istället?
Bara något jag har tänkt på ett tag...=)

Dags för dagen hyllning!
Min älskling jag saknar dig så mycket...älskar dig Peter Mayr!!
Min syster och Martin för ni är tokigt goa, älskar er...Fab 3!

You only live once!!

Goodingen!!

Middag

Har precis kommit hem ifrån Sofia, har varit där och ätit middag, Hon åker nämligen till Australien på måndag och ska vara borta i 3 mån...Jag kommer att sakna henne jättemycket...=) Hade jättetrevligt ikväll, men nu ska jag krypa ner i sängen och krama en kudde och drömma om min Peter...=)
God natt...

Natten hyllning
Till min sovande pojkvän....me love you...a lot...=)
Sofia, hoppas att du får det skitkul och mår primus där nere...

You only live once!!

Goodingen! 

Ensam hemma..=(

Skrev ett inlägg igår, men det lyckades jag tappa bort...klantfia...=)
Hahahaha...men jag gör ett nytt försök idag.

Som sagt så är jag själv igen...=( ...min älskling ligger ute i 2v igen. Det är ganska tufft, men vi klarar det.
För er som inte vet hur det är så ska jag försöka beskriva hur det är....

Man har ingen som säger godmorgon älskling och kryper tätt intill och kramar en. Någon som går och nyper en i baken, retas lite och ingen som skrattar med dig. Det finns ingen som förstår det roliga med vissa ord och fraser. För det är bara Peter och jag som vet bakgrunden till dom...=) Jag kan inte krypa upp i knäet på honom och han lägger armarna om mig. Pussar och kramar mig när jag behöver det efter en lång arbetsdag. Sen är det ingen som ligger bredvid mig i sängen och säger godnatt och håller om mig. Och jag har ingen att krypa in under täcket hos, som jag kan hålla om...Så nu vet ni lite hur det är...=)
Jag är väldigt lyckligt lottad som har honom, har aldrig känt mig så älskad i hela mitt liv...=)

Nu till något annat. ...undrar om Nennie har fått sin bebbe än...=) Hoppas det stackars flicka, hade hur stor mage som helst när jag såg henne för ca 1 mån sen. Kram på dig tjejen..=)
Sen undrar jag vad man ska ge sin morfar i födelsedagspresent på 70 års dagen..? Jaja det löser sig..=)

Nej nu ska jag gå och lägga kallt vatten i blöt, men först...

Dagens hyllning!!
Peter min älskling, JAG ÄLSKAR DIG!!!
Mina goodingar i Pilshult!! Love ya!

You only live once!!

Goodingen!!


Mycket blir det!!

Jaha...då har man flyttat varenda penal...=) Sitter och tar det lugnt i några minuter. Vi har sprungit benen av oss i 2 dagar nu. Har inte orkat ur sängen före kl 11 på dagarna, inte riktigt likt mig. Men det kanske är bra om man tar det lugnt ibland. Ni som känner mig vet att jag brukar fara fram i 200km i timmen jämt. Men sen jag träffa min älskling så har jag tagit det ganska easy...=)
Det skadar nog inte, min mage och puls behöver nog semester ifrån stress.....hahaahaa!

Just nu lagar vi mat inför festen imorgon. Peters släktingar kommer på middag och senare blir det fest.
Så jag kommer nog att ligga i koma under söndag, så att kontakt svårigheter under denna dag kommer att förekomma...=) Det gäller nog min kära gooding också...
Det ska bli roligt tycker jag, för det blir ganska mycket jobb för mig framöver.

Till något annat, så hoppas jag att Nennie klämmer ur sig sin bebbe snart. Så jag kan få lite kort på bebisen....mmmmm. Finns inget sötare...=)
Hoppas att ni alla där ute får en skön, underbar och festlig helg! Ni kommer nog inte höra ifrån mig under helgen. Kommer skriva tidigast på måndag igen!! Love ya all!!

Dagens hyllning!!
Den går oavkortat till er alla sköna vänner där ute, och Peter så klart. Jag älskar dig!!

You only live once....

Goodingen!

Gästbok!!

Hej igen!

På mångas begäran så har jag skaffat gästbok, den finns i menyn under Länkar!! Så där kan ni gå in och lätta ert hjärta...=)

KRAMIZ!!

Trött!!

jag sover

Hej på er gott folk. Ledsen för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har haft häcken full...=)
Men nu är det Onsdag efter 9 dagars hårt arbete....och då är jag ungefär så här slut. Har mycket att göra idag, vi ska flytta grejer ifrån förrådet till Mörarp och ta hit resten av köksgrejerna. Håller på att göra om lite här just nu , flyttar runt på lite grejer. Peter har målat en fondvägg, det blev jättebra! Det är kul att göra om lite, det behövdes lite färg...caffe latte....mmmm...fin färg!!!
Som sagt så är jag uppe ganska tidigt även fast att jag jobbade till 24 i natt. Ja...och det beror bara på att varenda en som bor här verkar ha köpt en bil till. För det finns inte en enda vanlig parkering. Så man får masa sig upp innan 8 och flytta på bilen....=) Men det finns inget ont som inte har något gott med sig..=)
Jag kom upp i tid i varje fall....skulle behöva ut och gå men jag vet inte om jag orkar....tror jag tar det lite senare i dag. Kommer trots allt att springa med en massa kartonger uppför denna trapp hela dagen.
Sen ska vi bära lite möbler...=)

Sen blir det lite omstrukturering på jobbet. Lasse ska sluta och pröva vingarna någon annanstans....Lycka till Lasse. Jag kommer att sakna dig jättemycket......min glade krutdurk!!!  =)
Jag kommer att ta över lite av han ansvarsområden, hoppas att det går bra...=)
Varför skulle det inte göra det? Har gjort allti beställning 100 ggr förut..=)
Nej nu måste jag väcka min älskling, så att vi hinner med allt vi ska göra idag!! Kanske skriver mer i kväll....efter allt bärande...=)

Dagens hyllning!!
Oavkortat till min Peter, jag älskar dig min gooding!!!
Elin som är super goo´
Lasse som gör något du brinner för...all cred to you!!!
Till mig själv, för att jag är så goo mot alla....=)

You only live once..!
Goodingen.