Min Peter

Min Peter


Jag funderar...

Jag funderar...


Underbart väder...!!

Soooolllll!!!

Det är helt underbart väder, vilken tur att man har en balkong att gå ut på....NOT!  Så då hoppar vi på sundsbussarna istället...strosar i helsingör...=) Det var jättemysigt nu när det är vackert väder...man får ju passa på nu när det snart blir "sämre" väder... Men det hade varit mysigare om man haft med sig sin älskling!! Men det tar vi igen när han kommer hem.  Puss på dig älskling!!

Tänk att solen kan få en på så bra humör, allt går så mycket lättare och man njuter verkligen. Om nu bara min förkylning kunde försvinna ordentligt, har ingen lust att gå och dra på den hur länge som helst.
Men jag har ju bara varit sjuk 4 ggr redan denna sommar..Fy fan det finns roligare saker att göra än att ligga sjuk...blä!
Men man är väl viking så man har klarat det ganska bra endå tycker jag...heheheheh!

Men nu kommer hösten och det är nya tag som gäller. Jag ska bunkra upp ett lager med ljus och ta fram dom stora mysiga filtarna....För nu ska det mysas ända fram till jul, för på jul är det delux mys som gäller.
Finns bara en dag som är vackrare i december och det är Lucia.  Alla dessa ljus....aaahhhh det är så vackert! Jag önskade jämt att jag skulle bli vald till Lucia i skola eller bli uttagen till Hällefors Lucia. Men man är inte den fagraste människan på denna jord, så det var oftast tjejen som var 1.80 lång, lika långt hår och vägde 45kg som blev Lucia. Men jag kan förstå dem också. Vem ville ha en 95kg koloss till Lucia?
Hahaha...ja man var som sagt ingen skönhet. Fy fan...ni som inte vet skulle få se kort...hahaha. Jag kan inte beskriva med ord...usch! Har visat kort för några kompisar här hemma i hbg. Dom tror inte att det är jag...=)
Vilket är positivt...!
Nej nu ska vi hylla lite folk!!!

Dagen hyllning!
Min kära Peter såklart!! Jag älskar dig!
Min syster och Martin för ni släpar ut mig på lite äventyr när Peter inte är hemma, blir sittandes här hemma annars, älskar er!!!
Andre´ för han ringer och kollar läget, så att jag inte har tråkigt...=)

Man lever bara en gång!!

Goodingen!

Sover som en gris...!

112786-3

Hej på er!! Vill bara visa att jag sover hur gott som helst på nätterna, men så vaknar jag och det känns tomt när Peter inte ligger bredvid. Men han kommer hem om snart 4 dagar.....yeppie!!!

Prata med en kompis igår, hade det lite jobbigt hemma. Och jag försökte ge goda råd, vet inte om det hjälpte ,men men....hoppas det. Vill försöka vara där för er alla, hoppas att ni vet det även fast  jag har flyttat..=)

Fundering; Varför ska det vara så svårt att dela resten av sitt liv med en människa?? Förstå mig rätt nu, för jag dömmer ingen där ute. Men procentsattsen på gruppen som hittat rätt direkt, ja den är absolut inte stor. Dom få som har det är jag jätteglad för...=) Jag har då kysst mer än en groda innan jag hittade rätt. Men  jag kommer lägga ner min själ i detta förhållande som jag har nu...=)
Aja...nog om mig!' =)

Det är som vi alla vet olika stadier man gå igenom...

1. Du träffar hon/han och det säger bara "pang" och du är blixt förälskad. Man gör vad som helst för att få träffa  den personen. Få en glimt av den, och få spendera tid tillsammans. Man blir helt "stissig" om man inte får se eller höra ifrån han/henne på en dag...för då kan det ju vara kört...hahahaha!!

2. Man blir tillsammans och gör allt ihop;
 sorterar smutstvätt ( vilket man tycker är jätte romantiskt just då),
lagar mat, lägger sig samtidigt, handlar, går ut och promenerar ( vilket jag älskar) ,
sitter nästan på varandra när man tittar på tv, pussas å  kramas när som helst och var som helst, allt detta för man vill inte missa en minut tillsammans med sin älskling!! =)

3. Man börjar våga göra saker på varsitt håll, men ringer hela tiden sin älskling och säger ....jag älskar dig...för han/hon kan ju glömma det på några timmar...hahahaha men ack så mysigt. ( jag är så själv) Så när man träffas igen om några timmar så är det som om man inte har sett varandra på flera dagar. Man kan äta upp varandra på plats....=) Man bråkar kanske om små löjliga saker...

4. Sen går förälskelsen över i ren kärlek. Man vet vart man har varandra och kan åka ifrån varann längre stunder. Men man vet om att den andra saknar och älskar än precis lika mycket som förut. Det är en helt annan tillit som har vuxit fram, som ger ro i förhållandet. Det är skönt....=)
 
Några år senare:

5. Nu kommer det, tjejen har tappat sexlusten helt. (verkar det som) Men igentligen är det något annat som ligger i botten. Hon säger inget, utan skyndar sig in i sängen hoppas somna innan mannen kommer in och lägger sig. Det kan även gälla samma sak  för killen i ett förhållande, ja tro det eller ej. Då börjar mellanrummet växa och det gör det fort om man inte tar tag i det direkt. Det är svårt att jobba sig tillbaka om man inte får en ny tändning vill säga...=)

Slutligen; Vill bara säga att alla förhållanden blir inte så här. Detta är bara något som jag uppfattar som oroväckande vanligt i min vänskaps krets. Det är så många fina par som helt enkelt inte orkat kämpa sig vidare och bara gett upp. Sen finns det sådana som inte behöver anstränga sig lika mycket och har det jättebra. Det är vi som har hittat rätt här i livet...=) Så länge man kämpar och framför allt lär er att prata med varandra. Vi kan inte alltid läsa den andras tankar, så kläm fram vad du vill. Det är absolut inget fel med att uttrycka sina känslor, det är varje människas rätt. Jag skulle kvävas om jag inte fick skriva av mig eller säga vad jag tycker...Jag vet att det finns en för alla där ute, men som sagt man kan få kyssa många grodor...

Dagens hyllning. Går som vanligt till min älskling Peter, för att du är min gooding, och att du älskar mig så mycket!! Jag älskar dig!!
Min syster och Martin ni är bara för goa och tokiga, me love you a lot!!
Anders och Morgan som får mig att skratta som en tok, när det känns tungt ibland...kram!!!

Man lever bara en gång!!!
Goodingen!

Gooa jag!!

Ja nu är det en ny dag, vilket jag är väldigt glad för. Har varit ledig i 3 sköna dagar nu. hade varit trevligt att fått dela dom med min gooding. Men nu är det snart bara 5 dagar kvar tills han kommer hem....yeeeehhhhaaa!!
Har varit ute och gått en runda, det var skönt. För inte tala om när man får kliva in i duschen och bara njuta....aaahhh. Nu ska jag jobba i 2 dagar,  sen så är jag ledig i helgen. Det blir nog ganska lugnt  skulle jag tro. Kanske ska låna wilma i några timmar, eller helt enkelt åka ut till syrran och Martin och softa på deras trapp. Trivs så bra där ute, det skulle vara skönt att ha ett eget hus att pula i....Hahaha jag kommer ihåg när jag bodde i mitt första hus. Jag stog i halvnaken när jag tapetsera, måla utsidan på huset, för det var ingen som kunde se mig... Jag älskar att greja och plocka i mitt hem...

Nu kommer hösten också, det är då mysfaktorn åker upp på 100%...=)   Finns det något mysigare än att släcka ner och tända massor av levande ljus...? Sen krypa upp i famnen på den man älskar och bara mysa....mmmm!  Pricken över i:et är när man kan tända den öppna spisen och ligga på en fäll och ...ja ni vet vad jag menar...=)Hahahaha, ja men nu har vi inte någon öppen brasa att ligga framför, så då får man kuckilura någon annanstans....=) Men det gör inget för jag älskar min gooding precis lika mycket för det.

Tänk om vi hade haft balkong, då hade jag sutitt  ute i solen och skrivit nu...=) Det hade varit gott!!!
Men jag lider inte för det, för vi har det bra här med!!!

Nej nu ska jag plocka lite mer, skriver kanske mer efter jobbet i natt...=)

Man lever bara en gång!!!

Goodingen!!!

Vad gör man?

Varför ska det vara så svårt att uppskatta , nej nu blev det fel, jag menar fatta vad man har där hemma.
Att man är lyckligt lottat, ja det är många som inte har hitta rätt än.
Men jag har nog inte riktigt fattat att min kille verkligen  gör allt för mig. Jag kommer på mig själv att hålla på med bitch fasoner. Fast att jag inte är så igentligen.
Har aldrig betett mig så här förut... Jag är nog bara så rädd för att förlora det jag har, så jag vet inte hur jag ska hantera situationen...Allt är nytt för mig här nere i hbg, är inte van med att alla är så kärvänliga...det är därför jag reagerar som jag gör ibland.
 Är nog van vid att få ha min kille helt för mig själv, inte 10 tjejer om ska släng sig runt halsen på honom så fort man festar. Men nu vet jag hur mina ex kände sig, när vi var ute...hehehe! Det är bra att få smaka på egen medicin ibland. Men jag vill bara hem till slut, klara till ett visst, men sen tar det stop.

Tänker er då tjejer med dåligt självförtroende, som precis har fått sin drömprins på kroken. Så ska alla gamla brudar och klasskompisar fram och hänga och klänga på killen deras. Dom måste tycka att det liknar fan rent ut sagt...Medans dom står där och beskådar missären. Intalar dom sig då; Han älskar mig, bara mig. Ahhh det är inget. Jag är hans tjej......eller!!
Men i grund och botten så är det vi som får skylla oss själva. Sträck på dig människa, sätt ner foten och tala om att du inte finner dig i detta. Att du helt enkelt klara dig på egen hand om det ska fortsätta så här. Jag lovar att det finns ingen kille som är värd den smärtan....för du som har varit med om det VET att det gör väldigt ont.
Så därför är jag glad att jag har min älskling, för han skulle aldrig utsätta mig för detta. Dessutom är jag hans NO.1...=) Och jag älskar honom så oerhört mycket...det vet han också.

Så det är bara att resa på sig tjejer och tala om att nu jävlar får det vara bra!!!

Dagens hyllning!!
Min älskling, mitt hjärta, mitt allt! Jag älskar dig Peter!!!

Man lever bara en gång!

Goodingen...