5 dagar kvar!!

Idag känns allt mycket bättre, jag har fått sova ut en stund i morse. Det var välbehövligt kan jag säga.
Så är det bara 5 dagar kvar till min Peter kommer hem, det gör att allt går så mycket lättare för varje dag som går. Jag ska fixa en lite överraskning till honom...=) Det enda som stör lite är mitt öga som Max slog till med tassen. Men annars är allt prima liv.

Det har varit lite av en snöstorm här nere. Det blåser visserligen lite fortfarande, men ite lika mycket som inatt. Det är tur att man har x5 endå, det hade blåst upp drivor som räckte upp till motorhuven på våran bil. Då kan man bara tänka sig hur svårt vanliga bilar har haft. Stog 2 bilar fast på vägen in till Mariapark när jag åkte hem inatt. Jaja det är kul och se att det kan bli snö här nere också. Det vita guldet som man säger.
Ska åka hem till mormor Ilva och se hur det går för henne och om hon ska föjla med till Hällefors den 8 mars.

Nej nu ska jag springa upp i duschen!!!

Dagens hyllning!!
Till min älskling som alltid är här för mig!!!


You only live once!!
Goodingen!!!

Halloj!!

För er som inte vet, så bor jag ute i kungshult denna vecka. Min syster och Mj är i Italien och åker skidor. Ganska skönt faktiskt å slippa springa i trapporna med max på morgonen...=) Men han börjar bli så duktig nu så det är ingen fara. Han växer och blir stor duktig pojke..=) Är skönt och vara i ett hus, så kan man gå och pula lite...=) Ja nu är det inte mitt hus så mycket pulande blir det ju inte. Jaja....men poängen är förstådd i alla fall.
Tänkte jag skulle vara duktig och stänga igen laptopen, för det behöver ju inte synas genom fönstret att det står en dator på köksbordet. Och då var jag tvungen att logga in mig igen...mitt pucko. I och med att det är syrrans dator så kan jag inget lösen. Men dom var snälla och skicka lösen på mobilen. Hahahaha...typiskt mig och krångla till det.

Nej nu ska jag gå och borsta gaddarn...=)

Dagens hyllning!!
Till min älskling!!!

You only live once!
goodingen.

Trött!!

Ja jag är faktiskt ganska sliten. Blir mycket passande hit och dit för att Max inte ska behöva vara själv hemma.
Men Peters päron ställer upp på oss.   Så det går ju bra...=) Men jag är fortfarande trött i.o.m att jag har jobbat 7 dagar isträck. Vilket inte är farligt med tanke på hur mycket jag jobbar den andra perioden, som är 10 dagar i sträck. Och med tanke på att man har en valp så blir det lite mer att göra. Det är ju något man får räkna med när man skaffar valp. Men växer snart upp och blir stora klumpar som sover hela tiden...=) Sen börjar jag få jobbigt med allergi här nere redan. Men det går över det med. Som sagt man kan inte sova bort hela sitt liv. Man lever bara 1gång vad jag vet. Så då gäller det att ta vara på tiden.....hahaha!

Så har min älskling börjat jobba igen, det har varit tomt och väldigt ensamt utan honom. Den första veckan är enormt jobbig. Sen går det lättare och lättare för man vet att han kommer hem snart. Vet faktisk ärligt talat inte hur jag skulle klara mig utan min Peter. Han är verkligen mannen i mitt liv. Känner mig som en halv människa när han inte är hemma. Jag har aldrig känt mig så älskad av någon annan. Det är nog därför jag mår så dåligt om vi blir oense om något. Men det händer i alla förhållanden. Men jag har aldrig sagt förlåt först förut. Har jämt varit envis och ta mig fan inte vikt en tumm för det andra. Men Peter har något som inte någon annan har. Jag kan inte vara arg på honom i många minuter. Det är nog för att jag inte har älskat en människa lika mycket som jag älskar Peter. Det låter nästan som jag är besatt...hahahhaa!! Men han är mitt allt och det vet han. Sen är min familj det näst viktigaste självklart!

Dagens hyllning!!
Till min Peter, jag älskar dig bula och saknar dig!!
Syster och Mj, hoppas ni har det bra i Italien..=)
Baståsliga me love you...=) (sandra m.fam medräknad)
Mörarparna för att ni är så goa och hjälper till med erat barnbarn...=)

You only live once!!
Goodingen

 

Hallå där!!

Appropå mitt förra inlägg.... Det är absolut inte så illa som det lät. Jag och bula har det jätte bra...=)

Men annledningen är min undran över känslor. Ni vet alla att man kan inte styra över dom riktigt  som man vill.
Men hur kommer det sig att man kan få sådan smärta i bröstet. Ja tex om man blir besviken på något, riktigt tok arg eller känner sig ensam. Måste erkänna att jag är så fascinerad över hur kroppen fungerar känslomässigt. Både på gott och ont...=)

Hade sådan värk i ljumsken i natt så jag trodde jag skaulle få åka till akuten. Satan i det, men det över lite grann under natten. Hoppas det försvinner helt i dag. Var väl antagligen en nerv som var i klämm...

Nej nu ska jag strecha min snart 30åriga " kylskåp" till kropp...hehehehe!

Dagens hyllning!!
Till min älskling, för att du är alltid här för mig, jag älskar dig!
Mj och syster för att ni är supergooa!!!
Resten av gänget i Bergslagen...

You only live once!!

Goodingen