Mycket!!

Jaha,,,,sena nätter ock tidig morgon, men så är det att skaffa hundvalp. Inte nog med det så är det på tredje våningen vi bor på utan hiss. 6 trappor ner och lika många upp...men det tar väl lite på hullet får vi hoppas..=) Vi turas om så det är ingen fara. Men lilla Max kan inte hålla sig riktigt när det tar längre tid att gå ut. Vi letar radhus eller villa så att det kommer att bli smidigare...=)
Nej, nu ska jag göra frukost åt min älskling, han var uppe tidigt och var ute med Max...Obs! Ska lägga in lite mer bilder på sonen sen...=)

Dagens hyllning!!
Till min älskling så klart, jag älskar dig!!
Max för du är så goo och Gonzan, för det går inte en dag utan att matte tänker på dig!!
Syster och Mj för dom är så supergoa!!
Baståsligan och Sävenforsligan puss på er!!
Å kramar till Karlstad.

You only live once!

Goodingen!

Max!!!

112786-10

Hej på er alla!!

Vill bara visa upp våran första/ andra son som vi hämtade i Söndags...mmmmyyyysss!!!

goodingen!!! 

Jävla dag!

Jaha...nu har man äntligen kommit hem ifrån en långdragen dag. Inte några kunder, tur att man jobbar med sin syster så att det händer något kul!!  Vi får hoppas på ett sjuhelvetes drag  morgon...hehehe!!

Sen kommer jag hem och ska slappa lite före maten och gå ut på msn och snacka lite, men då har min älskade super snille laddat ner den nya versionen av msn. Så jag har inte en enda kontakt kvar, tack för det!!!  Men att fixa så att hans kontakter finns är ju svinbra!! Jaajaa, jag skiter i vilket!!!
Ska skaffa mig en egen dator så jag slipper allt krångel och sånt.

Lika bra att inte säga något. Då blir det väl väsen.

Mörarpi

Hej hallå på er alla!

Jaha...rock björnen var väl ganska bra, men det är nog att föredra på tv. Fick skit taskiga platser, sen så kan man väl inte förvänta sig så hög status ännu på denna gala. Fredrik och Filip höjde statusen oerhört men annars hade det varit skit i gröna kalsonger....=) Begravning gick bra, det var fint och värdigt!! Det var nog min syster som tog det hårdast. Men det var inte lätt för mig heller så klart, men det var skönt att min Peter följde med..älskar dig mitt hjärta.

Jaha och nu blir vårat badrum fixat, så vi kommer bo i mörarp fram till tisdag. Jag kan nämligen inte vistas i längehet pga att jag har allergi mot mögel. Får sån klåda och andningssvåringheter. Men det gör inget att sov här heller i några dagar. Det blir lugnt och skönt på nätterna, inget väsen....kommer sova som en stock...=)

På söndag ska vi åka och titta på vår lilla Max, hoppas vi får ta med honom hem så fort som möjligt!! Våran lilla gosse bebbe...=)

Dagens hyllning!!
Min älskling så klart, me love ya long time...=)
Mina älskade 3 syskon, med sambos....love ya!!
Och alla andra nära och kära där ute, ni vet vilka ni är..!

You only live once!!
Goodingen!

Överlevt

Hej på er!!

Jag eller rättare sagt vi har överlevt jul och nyår. Men jag trodde ett tag att min sista timme var gjord på annadagen. Bakfull deluxe kan jag bara säga....men men det finns dom som har det värre än mig.
Mamma förlorade en av sina närmaste vänner på juldagen. Det var ganska jobbigt. Vi tänker på dig Maggie!

Vi kommer upp  den12...ska till sthm före på Rock Björnen.  Så då vet ni alla där uppe.

Det blir ingen hyllning idag!
Men håll tillgodo det kommer igen nästa gång jag skriver!!

You only live once!
Gooding.

Älskar dig Peter!!