Jaha torsdag!!

Vad ska man säga idag då?? Ja inte mycket, vaknade med örvärk, va det nu ska vara bra för?  Känner av min allergi i dag. Så jag har medicenerat mig, tyvärr. Ska försöka ta det lite lugnt idag och vila. Känner av lite förkylning. Dom är sjuka på jobbet, vilket jag inte vill bli. Nej nu ska jag titta över läget här hemma, återkommer om det dyker upp viktig info.

Dagens hylling!!
Till min Peter som sitter på en båt och vill hem till mig och Max. Jag älskar dig!!!
Till Pilshultarna för att ni hjälper oss med Maxan, i love ya!
Och sist men inte minst till Emil och Linda som ska bli mamma och pappa, Grattis. Har nog aldrig pratat med en så stolt pappa...hehehhe!

You only live once!
Goodingen!

Balkong!!

Ja det hade inte varit några större fel om man hade. Sitta ute i det sköna vädret. Man kan ju i och för sig gå ut, det skadar ju inte. Men då hinner man inte med och fixa grejer här hemma. Jag vill gärna kunna springa emellan och fixa lite. Annars är det ganska ensamt just nu, Peter ligger fortfarande på jobb som sagt vad. Stackarn vill bara åka
hem nu och det förstår jag. Jag saknar dig oerhört mycket och älskar dig ännu mer. Nej nu ska jag skriva iordning en shoppinglista och förbereda lite mat.....

Dagens hyllning!!

Till min älskling, jag vet att det är jobbigt. Men allt löser sig till slut. Jag älskar dig!!


You only live once!

Goodingen.

Hemma igen!!

Ja alltså jag är hemma igen. Har varit upp till tjörm och hälsat på min Peter och hans arbetskamrater. Jag åkte upp i lördags eftermiddag och hem i går kväll. Det var mysigt. Man skulle ha en egen båt att åka ut med på sommaren. Man får så fin bränna av att sola på däck. Innan jag åkte hem så var vi till ica och handlade lite till båten och hem hit. Min kära gooding hittar altid bra saker hem hit när han är ute på jobb. Sen åkte jag hem och han tillbaka till båten. Det var knappt att jag kunde hålla tillbaka tårarna när jag körde över tjörn bron. Det är alltid lika jobbigt att lämna varann. Men han kommer hem till mig och Max om 1v. Då får vi ha en riktig myspåsk.
Brorsan och Frida kommer ner till helgen, det ska bli kul!! Men det kommer att bli tomt utan Peter. Sen kommer päronen  ner över påsk. Nej nu ska jag fixa lite med tvätten...

Dagens hyllning!!!

Till min älskling!! Du är mitt allt!! Jag älskar dig så förbannat mycket!!!  =)
Syster och Mj för att ni ställer upp och hjälper oss med Maxan.
Mörarpingarna som kollar på hus åt och  hjälper oss med Max.

You only live on

1v till!!

Ja det är sant, min Peter ska vara borta 1v extra. Men jag jobbar i och för sig hela den första veckan som han är hemma. Så det blir gott till sommaren när han blir hemma en vecka extra. Lite tufft blir det ju, men jag åker upp och hälsar på honom på söndag. Så ska vi mysa lite...=) Vi har köpt en bädd soffa av syrran, så folk har någonstans att sova om dom hälsar på. Maxan är väldigt mammig just nu. Han viker inte från min sida, lilla godingen...=)
Nej nu ska jag engagera mig i något vettigt.

Dagens hyllning!!
Går till min älskling, jag saknar sig min älskade gooding!!!

You only live once!!
Goodingen

Ny peroid

Hej och hallå!

Så nu ska jag vara själv i 2v igen...jaja det får väl gå, men det är allt annat än kul! Vi var uppe i hfs under helgen som var. Jobbade lite på cafeet unde torsdagen. Var många glada miner som trillade innanför dörren. Peter fick hjälpa mamma ute i skoaffären, det hade kommit några kartonger med "pjuck"...=)

Det var skönt att komma upp till skogen och få slappna av. Maxan fick träffa dom stora "boysen" och busa av sig lite. Han är fortfarande trött, lilla kotten...=)


Jaha sitter och försöker planera min 30 års fest. Vilka man ska bjuda, vad man ska äta, vart man ska ha den, hur många man ev blir och vart alla ska sova...ujujuju!! Igentligen skulle man ha 2 fester. en här och en i hfs. Men jag orkar inte med och flacka fram och tillbaka. Har iofs inte så många "peps" som vill komma skulle jag tro. Men jag bjuder bara dom nära och kära som jag bryr mig om och som står mig närmast. Vilket  inte är många men ack så betydelsefulla....=)

Nej nu ska jag ut med Max en sväng..!


Dagens hyllning!!


Min Peter, älskling jag saknar dig! Jag älskar dig, du är mitt allt!

MIn bror för att han har hittat en jordnära tjej för en gång skull...

Sen mina päron och tack för i helgen!!

Mj och syster för att ni är mina 2 galningar!!


You only live once!!

Goodingen!


Texten!!

Ursäkta bamse texten!! Det blev fel vid publiceringen!!

Lite kort!

Tjena på er!!

Tänkte bara skriva några rader så att ni ser att jag lever!! Jag har inte haft tillgång till dator på en vecka, så därför har mitt skrivande blivit utebliven.

Har ganska mycket att göra på jobbet nu, vi började nämligen med nattlucka i går. Så jag fick lägg om mina uppgifter under kvällen för att få ihop det. Så har det börjat en ny tjej ifrån Växjö. Men hon har jobbat på statoil innan så det kommer nog gå smärtfritt.

Om jag inte kommer in och skriver mer så kommer vi upp den 8:e mars. Alltså på tors nästa vecka. Vi åker iof redan på onsdag natt när jag stänger. Så får ni träffa våran lilla Max..=)

Nej nu ska jag pyssla lite...heeheh!

Dagens hyllning!!

Till min älskade Peter!!
Mina päron och syskon + Martin och Frida...jajjaa med det fattar ni!!
Mörarpingarna för att ni hjälper oss med Max!!

You only live once!!

Goodingen!!