Jaha nu har det gått 2v!

Har varit ute i Bruce skog med Maxan. Vi hade följe med Sanna, Elin och deras labbe Pima. Dom lekter jättebra med varandra. Vilket förklarar att det blev dusch av två hundar.
Ska hoppa in extra på jobbet i 4 tim idag, Maxan får följa med ikväll om han inte ska ut till farmor och farfar i Mörarp.

Min älskling fyllde år igår...GRATTIS!!! Tråkigt....väldigt tråkigt att han är på båten just på sin födelsedag. Min pussgurka...=)

Vill passa på och tacka alla och tala om att jag hade en trevlig fest i Baståsen...!!
Kul när Törnbloms dök upp, blev en rolig överaskning!!

Dagens hyllning!!
Till min Peter, jag älskar dig, du är mitt allt!!!
Bror och Frida till deras mysiga hus, lycka till!!!
Syster och MJ för alla järn i elden som ni har!!
Mina Päron!!
Sandra och hennes fam!!

You only live once!!

Goodingen!!


Hetsig helg!!

Fullt ös medvetslös....hahahaha är det inte så man säger. Jag har jobbat som en galning på mammas cafè under lördagen. Våran kära mor var nämligen på en välförkänt semester på Mallis, men hon kom hem på natten mellan lör-sön. Så det var bara lördagen som jag behövde jobba på. Men det gick hur bra som helst. Trivs när det är mycket att göra. Det roliga var att jag har vant mig med ganska högt tempo här nere, så jag hade läget under kontroll hela tiden. Så när rushen kom där uppe, kändes det ganska lugnt....hehehehe!

Men jag kan säga er att jag saknar inte Hällefors/Grythyttan över huvudtaget. Det jag saknar är mina vänner, mina päron, säktingar och Baståsen. Om jag kunde flytta dom hit ner så skulle vi nog inte åka upp allt för ofta. Sen vet jag att det känns inte kul att åka upp utan Peter, känner mig som en halv människa utan honom. Honey...you are my one and only!!! Tänker på att allt blir vardag till slut och man får börja lägga ner lite krut i förhållandet. Men det kommer nog att bli annurlunda för oss. Vi träffas inte varje dag under 2v och när han är hemma, så jobbar jag som vanligt. Känns i hjärtegropen ibland, vill bara sätta mig ner och gråta för jag saknar honom så.
Även om vi inte gör mycket vissa dagar, innan jag börjar jobba. Så känns det så skönt att veta att jag kan krypa upp i hans famn och bara vara....!!!


Vill även visa en bild på min söta gooding Lovisa!! Jag är moster för 2:a gången!!!
 image13

Och på våran söting Max!! Sover vilket han är världsmästare på!!
image14

God natt på er!!

Blommor!!

Hahahahahahaaa.....Jag fick blommor via bud av min älskling idag, åååhhhh va glad jag blev. jag har världens super goaste pojkvän. Jag är så glad för att jag har honom.....=) Helt oväntat så supergooo!!!
Har nog aldrig varit så bortskämd med kärlek i hela mitt liv......yeehaaa!!!

Sitter just nu och tittar på våran fyrbenta son,som ligger uppkrupen i ena soffhörnet och sussar. Maxan är för goo, men kan vara bra djävlig ibland....men så är det med "tonåringar"...=)

Ska upp och jobba på mammas cafè på Lördag, snabbsväng. Upp Fredag och hem Söndag.
Jaja man måste ställa upp för sina päron..

Dagens hyllning!!!
Min älskling för han är det bästa jag har...
Sandra för mosters lilla Lovisa..
Syster för att hon gjort mig så fin i håret...

You only live once!!!

Goodingen!!!