Färdigt!!

Ja tro det eller ej men vi är helt klara med målningen av huset, ofattbart skönt faktiskt!! Men vi hade fullt upp hela Söndagen!!
Ja syster och Mj vet vad jag talar om...hehehehe!! Söndagen vi sent kommer glömma. Men är glad över att ni kom, annars har vi stått här med liften i leran fortfarande.

Ska lägga in lite bilder på det färdiga underverket bara jag hittar usb kabeln. Tror min andra hälft tog den med till jobbet.
Men jag tror det ska ligga en till här hemma någonstans.
Annars är det ganska lugnt idag. Tråkigt som vanligt denna tisdag, för Peter har åkt på jobb i 2v.

Nej nu ska jag göra någon nytta..!!

Ha det gott!!

äntlingen morgon tillbaka!!!

Äntligen är dom tillbaka mina favoriter på mix megapol!! Trött som en gnu idag med, har inte sovit efter ordning i helgen. Folk har ringt tidigt på morgon, och jag gick upp tidigt i lördag för jag jobba. Det är lite jobbigt efter att man jobbat stängning hela veckan innan. Imorgon kommer min älskling hem JEEEHAAA!!! Ska bli så mysigt!!!!!

Nej nu ska jag åka och jobba snart!!

Ha det gott!!

080808....

Hmm... är det idag man skulle ha gift sig...på 08:ornas dag. Nja tror det kvittar nog. Förresten vem vill gifta sig samma dag som "alla" andra. Personligen så blir det nog ett datum som betyder något för mig och Peter och inte resten av befolkningen. Det är trots allt något mellan 2 människor......ja som då delar det med nära och kära så klart...=)

Har varit ute och målat första dragningen på foder runt fönstren på baksidan i 2 dagar nu. Skulle tagit dom två sista på garaget, men vädret är alldeles för ostadigt. Vill inte ställa mig och måla om eländet. Det som är kvar målas på en timme.
Ska bli så skönt när vi är färdigmålade...=)

Nej nu ska jag och Max till Bruce skog!

Ha det gott!!


Max!!

Stackarn...hans tass är svullen. Förstår inte varför han ska slicka på trampdynorna? Jag kan inte se några märken efter insekt, orm bett. Ja orm vet jag att det inte är för då svullnar dom jättefort. Så då är det bara att sticka iväg till vet om han inte blir bättre under dagen. Han har fått anti inflammatorisk tablett. Han sover som en liten gris nu, för det blev inte mycke sova för honom inatt. Men det ska nog bli bra med korta promenader och mycke vila. Synd bara för jag hade tänkt att vi skulle gå långt varje morgon. Brukar jag och Max ha som tradition varje gång som jag har stängningsvecka. I.o.m att Peter är inte hemma heller så brukar vi passa på att gå extra långt. Jag skulle helst vilja ha ett jobb, där jag kan ta med mig hunden. Ett eget kontor i något hörn någonstans.

Det är något tröttande med detta väder vi har. Kan säga att regnar det här, så innebär det halvstorm varje gång. Inatt blåste det så mycket att jag fick ställa in tunnorna i garaget. Jag behöver varje fall vara ute varje dag för att vakna till. Men med detta väder så är det med livet som insatts.

Nej nu ska jag plocka fram snabeldraken en sväng!

Ha det gott!!

Stora beslut!!

Japp det togs stora beslut här igår. Men ack så viktiga. Hur som helst så har det regnat hela förmiddagen.....ja det regnar fortfarande. Känns skönt för jag har haft en dundrande huvudvärk i 2 dagar nu. Man blir ganska lamslagen och orkar inte mycket. Men jag hann med det jag ville göra innan helgen. Storstädade i Lördags, riktigt  ordentligt.

Tror att Max har blivit stucken av en broms el liknande, för han har slickat hål på vänster fram tass. Han tvärnitade nämligen i Lördags morse när vi var ute och gick å började slicka på tassen direkt. Så nu har han strumpa på tassen. Kan inte springa runt och kolla så att han inte slickar på tassen när jag jobbar. Har hotat med att han får sätta på sig tratten om han inte låter strumpan sitta kvar. Som tur är så går det bra att ha tratt på honom. Jag kommer ihåg när Gonzo hade tratt för första gången. Han stog med huvudet in i ett hörn och rörde sig inte på 1,5-2 tim. Han var så envis så att jag fick ta av honom tratten tillslut....=) Saknar min lilla Gonzo pöjk!!!
Har Maxen men Gonzo kommer alltid att vara nummer 1 i mitt hjärta. Har inte skrivit om honom i min blogg, för det har varit väldigt jobbigt att ta upp det. Det går inte en dag utan att jag tänker på Gonzan!! Jag tackar Anni för att jag får vara inne på hennes blogg och titta på så fina bilder på Gonzo. Det är så att det skär i hjärteroten ibland. Han var verkligen mitt allt när jag bodde där uppe. Jag vet att Gonzo har det jättebra på Hasselhöjden. Hade gärna träffat honom, men jag klarar inte av att se och hålla om honom, sen vet att jag måste lämna ifrån mig honom igen. Börjar gråta av bara tanken. Därför är det bättre att ha det så här....=)

Nej nu ska jag torka tårarna och ta tag i sysslorn här hemma innan jag ska iväg och slita på jobbet!!

Saknar min älskling!!!

Ha det gott!!

Dator igen!!

Ja nu har vi dator igen. Ska snart få hem en stationär också. Tänkte även lägga in lite bilder.
Under semestern var vi upp till mami och papi, gick på diggiloo. Det var riktigt bra denna gången, gott med varmt och skönt väder. Var även till Sandra, barnen och lilla rottisvalpen. Så socker söt!! sen var vi till moster i Jeppetorp och åkte badring, motorbåt, flotte. Underbart skönt att vara ute på sjön när det är så varmt ute. Max hade fullt upp med att busa med Rocky och Gizmo. Dom var helt slut. Sen fick Max bada i sjön för första gången, Han var som en raket i vattnet. Pappa och jag stog bara och gapa. - Han simmar som en galning sa pappa och skratta. Han ville inte gå upp när dom andra två gav upp. Så jag fick vackert vara kvar en stund till med Maxan medans dom andra åkte hem. Så fick han en promenix hem istället. Gjorde iofs inget, för dom äldre hundarna orkade inte busa.

Sen var det åter hem till allvaret. Jobba och försöka måla färdigt. Har hunnit ganska långt på ramsidan. Sk bli riktigt skönt när allt blir klart.Sandras Kaxa och min älskade gubbe!!

Kolla in den nedre köttbiten...heheheh!

Max har besök av Wilma och Mozart!!

Maxan leker med sin ...ja..platta fotboll hemma hos farmor och farfar.Ute på promenix!

Så nu har ni fått lie bilder ifrån våran vardag här nere!!!

Ha det!!!