Jag lever!!

Ja vi lever tro det eller ej...=) Håller på att avverka mig sista dagar på macken innan semestern. Ska bli ofantligt skönt med lite avkoppling. Min mage har varit helt ur balans, men är på bättringsvägen. Peter har hjälp sina föräldrar och fixa i ordning källaren. Så vi är som två pensionären på kvällarna. Går och lägger oss vi 20-21 tiden....hahahahaa!! Helt slut och hinner inte mer än pussa godnatt så somnar vi. Har mycket som ska göras innan vi åker upp till G-hyttan. Så jag kanske inte skriver på ett tag igen. Men jag ska försöka!!

Nej nu är kl 05,20 dags att dra iväg och öppna metropolen i hbg! Hahaha!

Ha det!

Klar med klapparna!

Ja nu var det en vecka sen jag skrev. Har varit mycket på G ett tag men nu lugnar det ner sig. Känns skönt att bara ha lite småfix kvar. Så man slipper stressa i gäl sig. Vi var till syster och Mj i söndag och flyttade upp deras tv mm till övervåningen. Dom har nämligen fått vattenskada i sitt vardagsrum på undervåningen. Pga att syster har lite mage nu eller ja mer eller mindre hög gravid, så åkte vi dit och hjälpte tokarna!!! Nu hoppas jag att Mercan blir såld, Jarls har förbarmat sig över den. Men de är tufft nu, för både privatpersoner och bilhandlare. Trots det är det bättre den står där ute än hemma i garaget. Vilket vi ska ta ett röj i under helgen hade jag tänkt. Har en masa tak pannor över på en pall som vi ska sälja. Vi behöver bara spara några i fall att.

Nej nu kallar jobbet...japp....not!

Äntligen Tisdag!

Många tänker nog inte så, men det gör jag för idag kommer Peter hem!! Sen är han hemma till början av januari. Ska bli så skönt.
Vi har inte många julklappa kvar att inköpa, så det kommer bli 2,5v stilla pysslande. Vilket passar oss perfekt, han får varva ner och jag kan småplocka lite. Man vill ha det tipp topp innan man åker bort, det värsta som finns är att komma hem till ett ostädat hus. Man vill bara slappna av, ta det lugnt under mellandagarna...=)

Nej nu ska mitt lilla face och jag åka till jobbet!!

Ha det!