Blivande Fru!!!

JAAAAAAA!!!!  Peter sa JAAAAAAA!!!! Så här är det, jag gick in på internet igår och beställde en bukett på interflora, som lev idag till Sjömätarfartyget Jacob Hägg! På lappen stog det; Älskling vill du gifta dig med mig? För ni vet väl att det är tjejerna som friar på skottdagen??!!! Sen var det bara att vänta, så ringde Peter vid 11,30 och var jätteglad.
Självklart vill han gifta sig med MIG!!! Vilket jag är så jäkla glad över!!!
Så det blir Linda Mayr Grängstedt innom 2 år. Vi måste bygga klart godset först....så vi kan fylla det med vänner och bekanta. Barn vore ganska trevligt, känner mig ganska mogen för det nu. Får inte dröja allt för länge till.
Husbygget är i full gång, ska bli jättekul att flytta in i det.

Nej nu ska jag återgå till all planering. Har ju skaffat mig ännu mer att planera nu, visserligen ingen panik.

Ha det gott!!!

JAG ÄLSKAR DIG PETER MAYR!!!!

56 jävla tusen...VA!!!!

Ja det är vad kakelsättaren skulle ha för att sätta upp kakel i badrummet och på toan...ta mig fan inte klokt.
Detta hus kommer bli våran undergång känns det som, håll utkik efter oss om ett år på tv 3. Vi kommer dyka upp i lyxfällan. Satans frustrerande att inte ha kontakter efter ordning här nere. Men det ordnar sig till slut hoppas jag, vi får leva på luft i 2 år eller något sånt. Det är ju ingen som köper den där jävla mercan heller, hopplöst så att det suger...HAHAHAHA!! Tvångströja för fröken Grängstedt snart. Nej nu gäller det att ha ett isberg i magen.
Fan inte lätt när alla ska suga ur en så mycket det bara går och lite till.

Men huset kommer bli kalas bra, vi var in och titta i det igår. Skönt för Peter att få se innan han åkte iväg på jobb igen.
Nej åter till slitet!!

Ha det gott!!