Mycket nu!!

Ja nu hopar det ihop sig riktigt idag!!  Hade bråttom hem för att gå ut med Max inna stormen tog i ordentligt. Plus att jag skulle hinna hämta mina glasögon och sätta mig ner och räkna på kakel. Därför innnan skulle jag köra ut till min kära syster som ligger helt däckad, med alvedon för hon hade slut. Då ringer det mark och grund läggare som står på våran tomt och vill att jag ska komma ut och godkänna utmätningen på tomten. Det var klockan 10 imorse, vilket innebär att jag har frukost på jobb den tiden. Men dom fick vänta till em till jag kunde åka ut. Det såg jättebra ut och dom förklarade hur som skulle göra. Fick reda på mycket bra saker, som man har funderat på innan. Det var trevliga gubbar, som även frågade om det var något vi ville ha hjälp med. Det tycker jag var skönt, i och med att man är grön på området. Som sagt man får ännu mer skinn på näsan av att bo här nere. Men imorgon måste jag ringa runt och ha mig när jag kommer hem. Hoppas att kakelsättaren ringer mig imorgon.

Nej nu får min älskling ringa!!!

Ha det gott!!

Goodingen!!

Snart promenad!!!

Ja snart ska vi ut och promenera en lång sväng, måste sysselsätta hunden så att han inte river halva lägenheten.
Min älskling åkte iväg på jobb idag och det är jobbigt, men hoppas att dagarn ska gå fort. Väntar på att dom ska höra av sig ifrån synsam ang mina nya linser, så att jag ser vart jag kliver.
Nej nu ska jag ut med våran hund!!!

Have a nice....one

Goodingen!!!

Nu jävlar!!

Heheheheh!!!  Japp nu rör det på sig, ska iväg till stadkontoret på byggmöte i morgon. Så ska vi ut och spika skylt på den sofistikerade pinnen. Och trycka ner den i backen, för att dom som sagt ska se vart vårat goda ska stå....=)
Vi hade fam schiffer och syrran+mj här på middag i Lördags. Det var jättetrevligt, många skratt blev det. Tänk att youtube kan göra en hel kväll för en skara halv tokiga människor. HA!

I dag ska det tittas efter kakel och klinkers, fysatan det är inte lätt att hitta något som är annurlunda och som man ska trivas med i väldigt, väldigt många år.

Nej nu ska det ätas frukost och sen iväg!!!

Halllå där!!

Jaha idag har det valts ut en väldigt sofistikerd pinne. Japp så är det, den ska användas för att montera skylt på, som talar om vilken tomt vårat gods ska stå på...heheheh!!!
Så är det fixat i alla fall, återstår bara resten. Plus att man ska försöka hålla koll på montörer, snickare och målare så att allt blir som man vill. Måste skynda oss att köpa kakel till badrummen så att det är klart tills vi ska flytta in. Så ska bilen fixas och säljas, så att vi kan köpa en större.

 Ja mycket på G nu!!! Ska börja packa ner lite saker ikväll som vi inte behöver just nu.

Nej nu ska jag ta tag i kvällens event!!

Banta!!

Jo som sagt banta, satans trött på det ordet. Tycker det är förjävligt rent ut sagt, alla dessa ideal som vandrar runt som svält ungar ifrån etiopien.  Jo det är precis lika snyggt att vara blek och smal, som att vara blekfet. Har jag rätt eller??? Jag är verkligen glad för mina kvinliga kurvor, för hur det än är så kollar killar på bröst och rumpa. Jag vet att min Peter älskar mina former och det räcker gott och väl för mig. Sen finns det ytlga människor som kollar och komenterar mitt utseende, FINE ni kommer ändå aldrig att vara mina vänner och det skiter jag i!! Riktiga vänner ser till ens personlighet och inre.  Fy fan rent ut sagt för ytliga, divig och (vad dom tror själva)  märkvärdiga  människor.  Tyvärr  så finns det allt för många sådana  människor som går på denna markyta. Jajajaa  tur att en annan är så jävla duktig....eller? Hahahahaah!! Jag är själv inte drabbad av dessa komplex är det bäst att tillägga. Men det finns många där ute med taskigt självförtroende och självkänsla som verkligen lider av allt detta. Dom är det verkligen synd om.

Åhhh...Everybody loves Raymond på tv nu, skön familj.
Nej nu ska jag kolla om det finns tid för mig hos optikern. Slut på linser, skulle även behöva nya glasögon.

Dagens hyllning!
Till alla mina syskon och deras sambon!!!
Sanna, för att du är min klippa!!
Till min älskling så klart, behöver ingen förklaring. Han är mitt allt och jag älskar honom!!!

You only live once!!

Goodingen...

image16

Max med sin långa tunga!!

Uppdatering!!

Ja ja jag vet att det är länge sedan. Men jag har en hyffsad ursäkt, för det första har det varit jul och nyår. Sen bar det sig inte bättre än att vi glömde datorn hemma hon mamma och pappa i bastis. SÅ lite creed får ni allt ge mig.
Sen på förfrågan av Åsa och Madde så kommer ett kort på min älskade karl!!!
Min Peter
 
Min sexiga karl!!!  Eller vad sägs...heheheh!
Jag är mer än nöjd, kan inte få bättre. My suger honey!!!

Annars är det fullt upp med bilbyte och husbygge. Det ska bli så skönt att få flytta till hus igen.=)
Som grädde på moset så har man fått bestämmt allt ifrån grunden.
Så jag har det oförskämt bra....=)
Jag ska inte sticka under stolen med att det är jobbigt när Peter ligger ute på jobb.
Han är trots allt borta 2v i sträck. Första dagarna när han är bort är väldigt jobbiga.
Hur bra jag än har det så blir det ett tomrum som igen annan än Peter kan fylla..=)

Nej jag skiver mer imorgon.

Ha det!!

Goodingen