Tisdag!!

Jag ska bara tala om att idag blir det inget skrivet. Hoppas kunna skriva senare i veckan. Det är nämligen fint väder, så då är jag inte innomhus många minuter. Måste plocka bort sten ifrån den blivande gräsmattan på framsidan och imorgon blir det målning!! Så är det något ni vill veta så får ni faktiskt ringa. Men ska försöka skriva lite under vecka och kanske lite bilder kommer in!!

Ha det!!

Måndag!!

Ja nu är det äntligen måndag, eller hur man nu vill uttrycka sig. Vaknade till en mulen himmel 07.30 insåg snart att jag var nog mer trött. Vände mig och sov i en timme till. Var riktigt skönt faktiskt, nu när Max har lugnat sig och sover länge på  morgon.  Riktig skönt  att inte bli väckt  07.00  av en blöt nos i ansiktet och en massa pipande.  Han har förvisso lärt sig att det är utgång direkt på morgon när vi går upp. Så uppspelt blir han i alla fall när man kommer ut ifrån sovrummet. Rivstart ut ur buren och in på toa efter och buttas lite...=)

Fick riktigt roliga nyheter igår. blev så glad så att tårarna rann på mig. Vad det är vill jag inte säga än, men det är stort i en människas liv!! Det är inte jag personligen, men en annan i vårat liv som det gäller sen får ni klura själva. Jag kommer tala om det när jag får lov att göra det.
Ska börja jobba 16 idag, känner mig måttligt sugen kan jag säga. Det är uppochner vända världen på jobb just nu, pga ombyggnad. Men det får väl gå, när denna vecka är klar så vet jag att det är inte långt kvar tills min kära sambo kommer hem. Kommer aldrig tröttna på honom, beror nog på att vi umgås bara 7mån om året pga hans jobb. Saknar dig Honey!!

Tänkte börja grundmåla huset denna vecka, men himlen har ju öppnat sig. Satans skit!!!
Men får hoppas på bättre väder under veckan, känner att det är något jag vill hinna med denna vecka.
Eller i varje fall påbörja, ska åka och hämta färg i alla fall innan jobb idag.

Nej nu ska jag börja plocka i data/gästrummet som har fungerat som mini förvaring när vi flytta. Man ser nämligen inte bäddsoffan pga alla grejer. Men det ska bort denna vecka har jag bestämmt. Får greja inne om det inte går ute.

Ha det gott!!

Over and out!! 10, 4!!

Lugnt!

Ja här händer inte mycket just nu. Har precis kommit hem efter ett besök hos mig föräldrar. Snabb resa upp och ner, så det var inte någon "hälsa på hos kompisar" resa. Nej, jag åkte bara upp för att träffa mina päron denna gång. Var ganska trött, så det var skönt att bara slappa hemma hos dom. Så ni alla som är besvikna för att jag inte talat om att jag var upp, så var det för att jag ville ha lugnt och skönt. Är ganska mycket på jobb nu och hemma är det avancerad penselmålning nu.
Skriver mer imorgon...sov gott...=)

Hallojsan!!

Tänkte sriva lite nu när jag och Lasse ( en nära vän till oss) har kopplat ihop internet. Jag var väl mest ivägen...men ja ni vet vad jag pratar om...hehehehe!!
Jobbar ganska mycket just nu, så jag är inte så himla social någonstans. Man vill helst hem till sitt när passet är över.
Flinet sitter påklistrat och allt sker per autopilot. Så det är Max som får min fulla uppmärksamhet just nu, och Peter när han ringer och kollar läget med oss här hemma. Kommer ett kort på Max, vill vara med på bild så fort han hör att det klickar till i linsskyddet...=)
image31

Sötingen!!!
Jag ska ta lite bilder på huset och inne. Men det ska städas och plockas ihop ordentligt. Det är fortfarande flyttrörigt hemma hos oss. Men det ordnar nog upp sig. Har beställt sten till garageuppfarten igår, så att det blir klart. Ska bara fixa en padda så vi kan platta till det ordentligt.
Nej nu får det bli sängen och upp tidigt för att få ordning på kaoset!!!

Saknar min gooding!!

Ha det!!