Ja hopp!!

Idag ha jag hunnit med mycket. Gick upp 07,30 och ut med hunden en liten runda. Hem och gjorde ordning en lasange som fick stå och dra i 1tim innan den gick in i ugnen. Sen var det bara in duschen och ner till City Gross för lite effektiv snabb shopping. Hem och duka och plocka in alla saker i skåp och kyl! Fia kommer nämligen på besök idag, hon bor nu mer i Irland och jobbar som flygvärdinna. Saknar henne grymt mycket. Så nu ska jag bara göra det sista. Idag kommer mina päron, så jag har bäddat om och städat. Nej nu har jag inte tid längre...Ha det!!

Älskar dig min Gooding där ute på dom guppande böljorna!

Sol!!

Vad mycket det gör att bara solen tittar fram, man blir piggare och får mer energi.
Igår kväll kom Syster och Mj in på macken med en matlåda till mig. Dom är så supergoa, dom vill inte att jag ska äta statoil mat...=) Vi vet båda två att det gör jag inte, men dom vill laga mat i det nya köket. Sen skulle jag ätit middag hos dom igår,men eftersom att jag jobba så kom dom med middagen till jobbet. Älskar dom mina "partners in crime" hehehe!

Annars ska jag idag fortsätta att binda våran krans till dörren. Gock riktigt bra att plocka ris och löv igår. Jag hittade massa avblåsta grenar på marken, så jag slapp klippa av grenar. Hade hjälp av våran son att plocka dom. Ja han plockar dom på sitt eget lilla vis, tar dom och skuttar som en liten lycklig unge som fått godis.

Nej nu ska jag klä på mig så att jag kan gå ut direkt Max kommer hem ifrån Farmor och Farfar!

Nu är det bara en vecka kvar tills min karl kommer hem!! Älskar dig och saknar dig så mycket!

Ha det!

Em denna vecka

Ja med det menar jag att jag jobbar 16-24. Mindre motiverande men så är det. Har varit ute i skogen med Max idag och plockat ris, plus lite asp löv så att jag kan göra en krans. Den ska placeras på dörren när den väl blir klar. Imorgon hoppas jag att löven har torkat lagom mycket, så jag kan göra den klar. Har bundit stommen idag. Sen har jag städat köket och plockat ordning på kartongerna i garaget. Så det får bli en sväng till soptippen under veckan. Har pratat med kära far och mor igår. Det hade inte blivit någon bebis än. Övertalade pappa att fixa rören inne på lilla toan när han kommer ner. Lite frustrerande att inte fått igång den trotts att vi har bott här i snart 6 mån. Men så är det, kan man inte själv så behöver man såklart hjälp. Bara rören är på plats så är det bara handfat och spegel som behöver skruvas upp.

Jag var in till grannen igår kväll och passade en sovande Williot, medan Christian åkte in till stan och hämtade Jeanette på jobbet. Är faktiskt ganska onödigt att väcka upp lilla "bygg ingenjören" när jag kan gå in och sitta där en stund. Det var laddat med godis och nötter....åh ja mineralvatten. Dom är så goa våra grannar.

Sen gick jag dom långa 10m hem. Skulle beställt en taxi....=) Var ut med Kotten så han fick kissa innan det var dags to hit the sack!! ( Ja kotten för er som inte vet så är det Max)

Har sutit och kollat vad man kan köpa i julklapp idag, det blir nog bra grejer...=)

Nej nu ska jag fortsätta mitt plock!!

Ha det!

Och regnet det bara öser ner...

Söndag...och det regnar kopiöst, ja blåser det självklart. Ska skruva ihop dator bordet vi fick av snälla Mette. Min klippa på jobbet!! Är oerhört tacksam för att hon är min kompis. En så rar och goo själ med en energi som får mig avundsjuk!
Känner i och för sig inte för att göra något idag men det kommer över mig snart...å då jävlar...=)
I veckan har jag mest jobbat, chefen och Sanna med familj har varit på Gran Canaria. Trodde att det skulle bli hårt, men det har flutit på oerhört smärtfritt. Ja det har gott som på dans måste jag säga. Skönt när man hinner med allt och inte behöver stressa i gäl sig....=)

Vi har reflekterat över hur folk beter sig ibland. Många skratt har det varit kan jag säga. Så skönt att kunna skratta åt dumma människor som tror att dom är något. Tidigare kan jag ärligt erkänna att jag blivit riktigt irriterad på dessa kunder, men har kommit på att dom har ingen rätt att bränna min energi på dumma löjliga grejer.
Man håller masken och skrattar när dom gått.
T.e.x -Finns det någon av killarna här som kan hjälpa mig med en lampa, byta torkar blad, hjälpa mig tanka, kolla luften, kolla oljan, fylla på olja eller spolar vätska?
Vad svarar man då?
-Nej, men jag kan hjälpa mig.
Svaret blir
-Du.....? Men ...jaha..kan du det?
-Ja jag hoppas det. svarar man då.
Sen när det är fixat på 2 röda, så håller kunden på att svimmar för tror inte att en tjej fixar sådana saker...Jesus!
Ja ni som känner mig vet att det är inte mycket ang bilar som jag inte kan fixa. Herre gud...har skruvat med bilar sen jag var 10år.
Men jag är inte mindre tjej för det.
Sen finns det andra grejer som jag inte kan och är inte blyg för att fråga om hjälp. Men har lärt mig att man ska kolla över läget själv först, om man kan fixa det. För man kommer aldrig lära sig något om man inte vågar pröva. Sen finns det självklart grejer som man inte ska göra själv, utan behöver en auktoriserad yrkesman för att det ska bli godkänt. Men har alltid varit nyfiken och vill lära mig göra saker själv och vara så oberoende som möjligt av hjälp. Kan vara riktigt slitigt ibland, men man är mäkta stolt när man har rott det iland.

Nej nu ska jag skruva lite, för nu ficka motivation.

Älskar dig min Peter, så glad för att jag har dig!!

Ha det!

Söndag!

Skönt att vara ledig i helgen. Det är fint väder, så jag ska ta mig en långtur med Maxan. Vi har varit hos syster och Mj en sväng och hjälpt dom med städning+ utplacering av det nya köket. Det kommer bli riktigt snyggt, ganska avundsjuk blir man. Det är svart, grått och rött. Luckorna är högblanka och på golvet är det skiffer.

Från det ena till det andra, så håller vi tummarna för bror och Frida, nu när dom ska ha barn vilken minut som helst.
Det kommer bli sketaskoj!!!

Nej nu ska jag ut ut ut!!

Ha det !

Måndag!

Japp då är det måndag igen och jag mår mycket bättre. Blev riktigt förkyld natt till Fredag förra veckan. Usch och fy....det är så satans segt. Dum som man är så går man och jobbar även fast jag hade feber. Men det är lita bra, blir bara en massa problem att få in folk en fredag kväll och Lördag fömiddag/ dag. Men Magnus var så snäll och hoppa in dom 3 sista timmarna i Fredags så jag kunde åka hem och få lite sömn inför Lördag morgon. Hoppas jag är frisk imorgon när min älskling äntligen kommer hem. Saknar honom så mycket.

Sandra kom ner i Lördags med sin lilla rottisflicka Kaxxa. Så ybersöt att hälften vore nog. Syster och Mj kom ut i Lördags kväll. Systrarna satt och snacka och skratta som få. Stackar Mj kände sig nog lite utanför. Han satt i soffan och kollade på tv alldeles själv. Han saknade nog Peter....Hhahahahaha.

Nej nu ska uniformen på och vidare till jobbet....Jeppi NOT!

Jobbigt...

Ja nu är det kärvt må ni tro. Pengarna försvinner rekord fort ifrån kontot. Lönen hinner fan inte mer än in så förvinner varje krona. Tro mig när jag säger det. Vi har hälften av vad som kallas exitstens minimum kvar denna månad. Det ska vi köpa mat åt oss och Max. Ja det blir till Max men inte något till oss. Så man får hoppas att det finns nog med mat ifrysen så att vi klarar dom 2v Peter är hemma. Jag äter knappt något när jag är själv hemma.
Jag bröt ihop totalt när jag åkte till jobbet igår. Känns bara så jävla värdelöst att åka till jobb och slita som en gris när pengarna ändå inte räcker.Jag vet att det är tufft dom första 1,5-2 åren. Vi har ingen buffert jämnfört med alla andra som byggt här ute. Vi kommer direkt från en hyreslägenhet. Den där förbannade mercan kommer bli våran ekonomiska död.

Det ordnar sig till slut. Ja får vi hoppas. Om man bara får bilen såld så löser det ganska mycket. Men vi får vara glada om vi någonsin blir av med bil fan.

Ha det.