Berg och dalbana trend...??!

Hallå där alla nära och kära, hoppas ni har fått många fina julklappar och god mat! Travligt sällskap och hög mysfaktor är väl igentligen vad julen går ut på. Ja om man inte är barn eller barnsligt förtjust i paket...=)
Tanken slog mig när jag satt nu och kollade runt på vänners bloggar. Det är alltså bara några få eldsjälar som sitter och skriver varje vecka. Jag vet själv hur det är, jag har inte tid eller lust emellan åt. Men det är så, man har ett liv. Sen känner jag att man har kanske inte så mycket att skriva om och då vill det gärna bli samma sak hela tiden. Då kan man strunta i det ett tag och skriva när känslan faller på.
Gott folk det är inte ett måste att blogga. Men visst är det kul att läsa när det är någon som har mycket på hjärtat och uppdaterar kontinuerligt...=) Jag skulle nog också göra det om jag pluggade eller hade ett jobb som innebar att man sitter mycket vid en datorn.
Lägger in lite bilder på Nicolas, så ni får se guldklimpen!!
Max och Wilma myser lite...=)
Inget mer för denna gång!!!
Ha det!!

2:a Advent!!

Ja nu springer det mot jul! Sitter här och dricker glögg å äter pepparkakor medans våran son sover sött framför tv:n till bingolotto. Han är redan förstörd i ung ålder!! =) Jag har inte så mycket tid över just nu och ännu mindre lär det väl bli sen när det blir spring i benen på lill Mayr. Han har börjat le nu och hjärtat smälter mer och mer för varje gång. För er som undrar hur utvecklingen har gått, så säger alla som ser Nicolas......- Han är så lik sin pappa!!! Åhh...ja det är han verkligen. Ni ska veta att Peter var socker söt som liten påg!! Ja, nu mer snygg då på vuxen språk! Satt barnvakt åt syrran igår, det var häcken full med tanke på att dom väckte varann nonstop fram till 24.00. Men dom är så söta och lätta att ha å göra med. Är gärna barnvakt fler gånger men när Peter är hemma så man kan lägga dom i varsitt rum. Kan inte gärna springa emellan själv när båda är vakna. Men det ordnade sig till slut! Köpte den första julklappen till min stora älskling idag. Det får bli till som små och den fyrbenta nästa vecka.
Nej nu ska jag gå och sätta mig hos lilla matvraket och snosa lite på honom...=)
Saknar dig älskling och älskar dig så mycket!!
Ha det!