Ja ja!!

Vet att det var ett tag sen jag skrev. Men läget är så här; Jag har legat däckad i 1v och jobbat halvdålig förra veckan. Vilket innebar mycket vila när jag kom hem efter jobbet. Så det är först denna vecka som allt börjar komma på rätsida igen. Men mår lite illa i mellan åt. Sånt skit som händer, men jag känner mig betydligt bättre nu. Annars händer det inte mycket, våra päron skulle komma ner till helgen. Men så blev det inte pga av att mamma har fått kristaller i örat. Så hon åker konstant karusell och är illamående. Vi får se om dom kommer ner om 2v istället. Känns lite bättre eftersom jag har ledig helg och  Peter är hemma. Nästa helg ska vi nämligen åka till Peters arbs kompis på Öland.
Resten av veckan ska jag jobba och sen ta mig ut till Tristan alias Skalman!! Har knappt träffat honom sen han kom till världen. Har som sagt inte haft ork. Men jag har en förstående syster och Mj såklart! Me love ya`!! =)

Nej nu ska jag kasta i mig en apelsin!!!

Ha det!

Jag lever men är seg!

Jag har inte haft direkt en hög motivation för att skriva. Men jag kan skriva några rader idag för solen är framme och jag fick lite energi. Annars är jag något så fruktansvärt trött, jag skulle nog lätt sova i ett helt dygn nonstop. Måste ut i friska luften idag och få lite syre. Det blåser inte så mycket, så det kan kanske till och med bli behagligt.
Vi var hos grannarna igår och käkade Tacos, världens bästa bjudmat. Enkelt, super gott och man kan titta på varann när såsen rinner över allt, hur kul och gott som helst. Det tackar vi för!!!
Idag ska vi "normala" människor på Hattmakaregatan, åka till Syster och Mj. Ja med det menar jag förstås vi och grannarna...=)

Nej nu ska jag ta tag i den stora latmasken Försöka få lite motivation...=)

Ha det!!

Häj häj!