Snus sugen!!

Ja det är ganska o sexigt när en tjej snusar, men det är ack så gott. Bara man har sitt snus så klarar man allt...=) Men det är inte lika mycket av den varan nu. Kunde klämma minst 1 dosa om dagen förut. Nu klarar jag mig på 1 i 3-4 dagar, till och med en hel vecka ibland. Det är väl det och Kaffe ( eller KÖFFE för er som har sett Johan Glans "World tour of Skåne) som är mina laster. Kaffe kommer jag aldrig att kunna sluta dricka, me love it....soooo gooood! =)
Älskade lösvikts godis, choklad och lakrits, åt det i mängder. Men nu för tiden blir jag illamående av minsta lilla sötsak. Är väl i och för sig bra, men jag blir fortfarande sugen ibland. Men man har lärt sig att det räcker med en liten bit för att mätta suget. Köpte en Salt & Blandat + en Daim igår. Tänkte att nu ska jag kalasa lite när jag ska titta på tv ikväll. Joo tjena, 3 bitar lakrits och en halv "halva" daim senare och fröken Grängstedt var illa må ende...Hehehe. När då detta scenario inträffar så lägger jag inte undan resten, nej det slänger jag ( för det är ju ändå ingen idè ). Snacka om ekonomisk, jag menar det är ju inte direkt bäst före "imorgon". Jaja...sen kollade jag runt lite på Facebook, läste skvaller/ tittade på Let`s dance. Slängde in handduken redan 20,30 igår tror jag. Men gick upp pigg som en mört kl 07,20 och tog en dans men snabel draken...=)
Min karl kommer hem på Måndag igen, SKÖNT! Vi kanske ska dra iväg till Öland en sväng om 2v, hälsa på en arbetskamrat till Peter. Han har opererat höften, så han har varit sjukskriven. Det är han som bor granne med Robert Gustavsson, Ja the man!
Nu ska jag åka iväg till Jarl`s och montera dit dimljus lampan på Mercan. Kommer en och kollar på den på Måndag. 

Ha det gott!!

Underhållande...?

Ja jag vet inte, men dom säger för att underhålla sitt bloggande ska man skriva minst en gång om dagen. Yeeeh right!!
Som ni alla märker, så skrivs det bara här när lusten faller på. Kan passa på att tala om att våran panna fungerar just nu lite som den vill. Innan vi fick reda på vad det var för fel i Söndags, så hade vi varma 12 grader mmmm...
Jag är ganska van med kalla hus, men det är inte trevligt. Hur som helst så fungerar den nu när jag ställer in den manuellt. Skjunten fungerar inte på automatik längre, så då får man ligga på alla fyra och ställa om den beroende på väder.( för er som inte vet så är det givaren till varmvatten till elementen) Men det går ju prima tills dom kommer och fixar det. Är bara glad för att vi har värme. Men de såg nog roligt ut med 4 dun täcken i sängen. Hahaha!
Min kära karl har åkt iväg på jobb, ja bara en vecka denna gång. Men det är lika jobbigt ändå. Dom första dagarna ensam i stor sängen är jobbiga. Dom som har sin gubbe hemma tycker nog att det är skönt om dom får sova själva någon natt. Men jag är glad när han är hemma. =)

Nej nu ska jag nog hoppa i badet en stund. Är grå kallt och blåst här nere. Så man blir frysen ända in till benmärgen. Sen blir det MAT!

Ha det!

Vem har gett nyårslöften??

Ja inte jag i alla fall!! Jag kan vara nog så bitchig mot mig själv ändå...=) Ja om vi nu tänker på alla vikt nedgångs löften som alla ska göra det nya året. Ok jag kan ge ett löfte, vilket kommer bli lätt!! Jag har aldrig och kommer aldrig att banta!!! Det är ett fruktansvärt fult ord tycker jag. Skaffa en sundare livs stil kan jag hålla med om att man kan säga. För vi kan nog alla dra ner på div godis, cigg, snus, läsk, skräp mat...osv. Men det är upp till var och en att se ut som dom vill. Huvudsaken man mår bra själv och är glad. För vad möter man på löpsedlar och framsidan på varje tidning nu efter nyår....?? Jo så går du ner i vikt eller tappa 10kg på 2-3v.....hahahaha...säger jag bara!! Visst funkar det...MEN...om man inte lägger om sina mat vanor helt efter det så kommer dom 10kg tillbaka fortare än kvickt som ett krav brev på posten....=)
Sen finns det folk som mår dåligt över sin vikt och dom ska självklart få den hjälp dom behöver.
Det ända jag vill komma fram till, är att det har blivit en sådan hysteri.

Det ända jag vill med detta år är; Att alla ska ha det bra och må gott och att William och systers kommande son ska få vara friska och krya. Då mår jag bra..=)

Från det ena till det andra. Det har blivit minusgrader nere i Skåne land. Skönt tycker jag men det är jag nog ensam om hehehe! Blir friskare luft, vilket gör promenaderna skönare. Sen blåser det inte lika mycket ute när det kryper under nolla här nere. Plus att solen kommer fram lite oftare....det är inga fel.

Nej nu har jag inget mer på hjärtat!!

Ha det!

Hemma igen!

Ja nu är vi hemma igen efter en vecka uppe i Baståsen. Eller ja vi kom hem för 5 dagar sen. Det har varit en trevlig och stillsam jul, med mycket bebis mys!! Lilla William är ju så socker söt, så det är nästan kriminellt...=) Har inte haft så mycket energi under julen. Har varit mer eller mindre helt slut. Så det var mycket sova under tiden där uppe. Tråkigt med tanke på att man hade vilja träffa några fler själar där uppe innan vi åkte hem. Men jag orkade inte. Sen kom vi hem och firade Nyår på Swea ( det är en restaurang/båt som ligger i hamnen) en mycket trevlig tillställning. Som engagerades av Sebbe, Andy och Webb! Det var skönt och riktigt kul att komma ut och träffa nya ansikten och dansa av sig lite...=) Här kommer lite bilder som blev tagna i Jul och på Nyår...ENJOY!!

Fem generationer!!

Julafton!

Pappa och William

Julafton

Björnligan!

Julafton Frida och jag

Öhhh...vart är toan???!!!

Mystrött...med söt wille

På G!! Nyårsafton!

Syster och Caroline

Linda, Marielle!

Jag och Caroline!

Gott nytt år älskling!

Gott Nytt År på er alla!!!