Påsken!

Ja det knackar på dörren snart, fy vad tiden går fort. Tycke inte det var länge sen som jag låg och klämde på BB...=) Jr blev ju 6 mån i Lördags, det märks verkligen. Han börjar gå så sakteligen i gå bilen. Han börjar vilja resa sig upp nu också. Hahaha...ja det går undan. Hoppas att det blir soligt under påsken nu, så att man kan vara ute i friska luften. Det är så skönt att man fått ett barn som älskar att vara ute. Han säger inte mycket när han väl är ute, utan han sitter verkligen och njuter...=) Vi ska åka och hämta Tristan på dagis idag, lilla skrutten, han är för goo!!! Han har lärt sig vad puss betyder...ojojoojo...det kommer bli två tjej tjusare...=)
Nej nu ska jag få lite gjort!!
Ha det!

Ny vecka!

Ja nu är det nya tag som gäller, eller ja same shit diffrent day!  Måste ta tag i tvätten idag, så att den är borta till Påsk. Har även kollat ut för att se om det blåser smådjävlar. För jag har ingen lust att frysa häcken av mig under promenaden! För som sagt, det finns inget dåligt väder, bara dåliga  kläder! Favoritfrasen när man var liten.....not!!!
Nej nu är det blöjbytare dags!
Ha det!

Äntligen vår!!

Ja nu äntligen verkar det som att våren har kommit....17 grader och solsken idag. Så finns det några få snö högar kvar, men med sol som idag så dröjer det inte länge förrän allt är borta..=) Vi kommer att få besök av Peters arbetskompis under helgen. Det ser jag fram emot, alltid roligt när folk kommer och hälsar på långväga ifrån. JA för vänner man haft förut här nere visar inte näs roten längre. Tycker det är skam att man inte ens kan höra av sig när  vi fick barn och säga grattis.  Det är nu dom riktiga vännerna visar sig och nya bättre har vi fått. Jag tycker det säger ett och annat när vänner 54 mil bort kommer och hör av sig mer än dom som bor i stan 2 mil bort. Sen kanske det är så att dom inte tycker om mig, men då kan man tala om det. Så jag har en chans att bättra mig, för jag har inte en sport mössa annars.
Vi är i alla fall glada för dom vi har och fått. Ni vet vilka ni är så sug åt er!! Bättre några få riktiga, än en massa ytliga.
Vi kommer att göra ett celebert besök upp i skogarna. Stannar till där en sväng när jag åker hem ifrån blå kulla...=)
Nej nu ska jag umgås med min lilla familj!!! Men ack så goo!!
Ha det!

Long time!!

Ja nu var det evigheter sen jag skrev. Tycker kanske att jag ska ha all tid i världen, men så är inte fallet. Eller jag prioriterar min tid mer kanske. Men ska göra ett tappert försök igen. Vi får se, annars är det nog lika bra att jag lägger ner denna blogg verksamhet. Är ju inget att besöka när jag inte skriver något...eller har jag helt fel..?? Nej , trodde väl det. Sitter just nu och letar efter smakprover på olika välling till lille man. Jag vägrar gå och köpa stora paket som jag inte kan använda. Men det ser ganska trögt ut...=(. Fick ett smakprov på natta välling som jag provade, men nej det var inte populärt...suck. Vill att han ska stå sig hela natten, utan att äta från bröstet. Men det kommer väl, man ska inte ha så bråttom. Här kommer en bild på den lilla bus ungen.
Och för er som inte tror på att vi har haft vinter, här kommer det bevis!!
Så nu ska jag jaga vidare, innan jag ska käka lunch!!
Over and out!!