När allt faller som ett korthus!

Jag vet inte vad jag ska göra vissa dagar, jag får panik över min situation som arbetslös. Jag söker och söker och söker.....Det jag får i akassa räcker inte ens till hyran... Vissa dagar gråter jag, för det känns så jobbigt. Jag vet att jag har vänner som stöttar mig och det är jag väldigt glad och tacksam för. Men när allt kommer omkring så är jag ensam, ingen som kommer hem och frågar hur min dag har varit. Ingen som håller om mig och säger....Vet att det är jobbigt nu, men vi får kämpa på. Det är inget annat som gäller.... Att gå och lägga sig ensam på kvällarna är inte så roligt. Känns så fruktansvärt tomt ibland. Men jag vill få ordning på allt i mitt liv och vill inte trassla in någon annan i detta just nu. Visst har jag känslor som alla andra och det finns en speciell där ute. Men jag är rädd för att  bli bränd igen och det klarar jag inte av en gång till. Jag är så glad för att jag har en son, det är han som får mig att må bra. Nu får jag fan kämpa på!! Hoppas att allt fallar på plats snart....Då menar jag verkligen allt!!

Ny favorit!!

Har hittat en ny låt, ja egentligen gammal. Men den är så bra! Lyssna på texten!! Så bra!!
Poco-Keep on tryin....=)

Snart slut på denna helg!!

Ja då har det gått en helg till...=) Önskar att man hade ett jobb att gå till!! River väggarna här hemma snart...överenergiskt som få...Men har några bra grejer på gång...=)  Hoppas bara att det blir som jag vill på alla fronter. Då blir jag obeskrivligt glad. Vissa saker kan nog ta lite längre tid än andra. Meeeeeen den som väntar på något gott...;) Imorgon ska syster besökas för litta make over...man börjar ju bli gammal....Hahaha... ( man är inte äldre än vad man gör sig ). Sen blir det hem och sitta framför datorn och ringa några samtal.
 
Dagens citat: No matter how "busy" a persons day might be. If they "really care" theyll always find time for you!!
 
Natti natti!!

Kallt

När man ser fram emot en varm dusch efter att varit ute med hunden....Kommer hem, inget varmvatten, ingen värme på elementen....Jag då blir man såååå glad....Hahahaaha!! fan

Väla

Idag har jag varit på väla för att lämna cv till arbetsgivare. Det var nämligen rekryteringsträff, det gick ju bra. Speciellt när dom man ska lämna till inte befinner sig på plats!! Suveränt bra måste jag säga !! Väldigt besviken sätter jag mig i bilen och åker hem..:-( Sätter mig vid datorn och skickar ut ansökan istället. Skriver ut mer cvn och brev som jag personligen kommer att lämna. Hoppas på det bäst!! 

Paus

Jag kommer att ta en välbehövlig paus ifrån Fb, då den tar alldeles för mycket av min tid som behöver fokuseras på annat. Vet inte...men det blir ett beroende till slut och det är inte ok... Där av att jag drar i handbromsen. Som arbetslös, så är det väldigt lätt att hamna där dag ut och dag in.... Totalt och obeskrivligt onödigt!! Men det har väl med att göra att man inte träffar folk på samma sätt när man går hemma. Då söker man det sociala genom FB...:-) ni kommer att kunna följa mig här istället. Ska försöka uppdatera varje!

Dag!!


Ja ha!!

Kanske ska försöka mig på detta igen..:) Har ju gått några år sen sist...=) Kan säga att jag är glad för att jag ens kom ihåg lösenordet...hahahaha!! Vet inte hur mycket det blir skrivet här, man har ju FB, Twitter...ja en massa annat i alla fall.. Men ska göra mitt bästa att uppdatera här.....