?????

Ja verligen...???? Vad har jag gjort för fel??? Kvittar vad jag tar i och har så blir det bara skit. Jag mår så jävla dåligt just nu, orkar knappt gå till jobbet. Är rädd för att man ska förstöra för någon eller sig själv. Jag har det så bra med min Peter. Men jag kommer högst troligt att förstöra det med. Jag kommer nog sluta ensam i en lägenhet någonstans i sverige, utan barn med en maläten katt....=)   ( vilket alla vet att jag inte tycker om katter)  Fan...va jag hatar att vara nere. Men kan inte begära att alla ska älska mig, för jag får skylla mig själv. Man kan inte alltid stå i centrum. Jag är trött sliten och känner mig äcklig. Jaja men det går över om någon dag, har varit nere i några dagar sen helgen. Men är på väg upp på topp igen. Jag behöver bara sura, gråta och ilska av mig ibland.


Jag är glad för att Peter står ut med mig. Men han vet inte hur mycket han betyder för mig. Jag är glad för varje minut vi får vara tillsammans.( För det är inte många.) Han är mitt allt, det finns ingen bättre. Vi firar 1 år imorgon, vi ska åka till köpenhamn och mysa lite....=)

Dagens hyllning!!
Min Peter.

Man lever bara en gång!!

Glad gooding!

Tog lite tid..

Ja det har ju gått en så där 3v sen jag skrev sist. Men jag är kvar, har bara varit lite brist på dator. Min kära sambo har haft med den till jobbet. Allt är på topp här nere, Max växer och blir stor. Vi ska snart åka ut och handla lite. Skriver mer i morgon.

Ha det bäst.

Äntligen!!

Ja nu idag, kl 12,05 kommer min älskling att infinna sig på knutpunkten för avhämtning hemmåt. Åhhhhh va jag är glad....=)!!!!! Har varit en tuff 3:e vecka som äntligen är över. Vi får ta vara på den här veckan. För han åker nästa tisdag igen!!!

Peace out!!