Tar en jäkla tid!!

Ja det gör ju det ibland, ja för mig att komma till skott. Men jag är lite seg nu plus att datorn är i hopkopplad med tvn. Så när Peter är hemma så sitter jag inte så där överst mycket vid datorn. Kollar nästan aldrig på dum burken när jag är själv hemma. Vilket gör att jag får mer skrivet i denna blogg då. Idag  har vi varit till Malmö och handlat kött hos en slaktare, Peter står just nu och grillar några munsbitar vi hittade bland allt smått och gott. Det var självklart Mj som tipsade oss om detta. Han hittar eller snarare snubblar över dom mest konstigt bra grejer. Men det har nog bara för han är så rastlös hela tiden, så han sitter inte still på arslet. Jo om han ska spela data spel eller kolla på en film...=) 

Nej nu ska jag kolla om köttet är klart!!! Luktar fantastisk gott...yammie!!

Ha det!!

Det kommer mera!!

Japp jag håller på att komprimerar bilder så att jag kan lägga upp dom här. Eller jag kömprimerer som syster uppe i sävenfors sa...Hahahaha!! Ja tror jag skrattar på mig varje gång jag tänker på det!! Ja som sagt det kommer mer...
Ha det !

Glad Påsk!!!

Vill önska alla en Glad Påsk!! Hoppas ni får en lika varm och fin helg som vi har här nere!! Nu ska jag åka iväg till jobb, så det får bli "bis morgen".

Ha det!!


Ibland är man flitig..

Ja på att skriva i bloggen...=) Vi hade en liten gathering här igår. Vi grillade och drack gott  ( ja inte jag). Det var Syster, Mj, Tristan, Peter`s bror, Carolin, Kristian, Jeanette och Wiljot! En lyckad kväll med många skratt...=) Så tacka alla ni, ni är guld värda!!!
Men jag har varit flitig med kameran!!! Så nu kommer det lite nya bilder...=)


Max vid sin "springa lös åker"


Nu kommer bollen snart!!

NU!!!

Nu var det väl satan om jag inte ska fånga bollen!!!

Trägen vinner!!

Trött....

Gimmi gimmi gimmi!!

Ok kan vi gå hem nu eller???

Låt mig SOVA!!!!

Hahaha!! det var allt för idag!!

Ha det!