Husnycklarna!!!

Ja igår var det slutbesiktning och vi fick nycklarna till vårat hus.  Det är blandade känslor, för vi vet fortfarande inte vad vi får för månadskostnad. Men det ska nog fixa sig, som sagt allt löser sig men kanske inte alltid till det bästa...=)
Att jobba 10-18 är inte så pjåkigt men det vore ännu bättre att jobba 8-16, vore idéalet.
Annars är det packning och gips sättning som gäller  dom närmaste  dagarna.
Nu ska jag kolla lite priser på marksten.  Ha det gott idag!!!

SOLEN skiner , så underbart!!!!

Free Monday!!

Japp är ledig idag, ifrån jobbet i alla fall. Har hur mycket som helst att göra här hemma. Ser ut som ett bombnedslag nu med alla kartonger överallt. Så jag tänkde rensa undan lite. Ska packa alla torkade rosor idag. Torka golv och ja röja av ordentligt. Skulle bara skriva några rader så att ni vet att jag är alive...=)
Mitt hjärta, mitt allt kommer hem imorgon och jag lägntar så efter honom....=)

Pöss på er !!!

Älskar dig Peter Mayr!!

Söndag!

Stora slappar dagen!! Skönt att inte ha några måsten, att kunna ta allt i sin egen takt. Måste ändå till jobb och beställa grejer. Men annars är det ganska lugnt. Behöver fylla  upp kylskåpet innan Peter kommer hem, men det tar jag imorgon. Måste spara något kul.....hahahaah!! Skulle behöva packa lite, men det tar jag sen. Åker nog ut till min syster en sväng. Dom ska plåta hårmodeller i salongen till hemsidan. Feel free; www.solohairdressing.com kolla in. Annars ska jag och Max bara rellallalaxa....=) Måste fixa till min första sida sen, men det får bli ett senare objekt....ÖNSKAR ALLA EN MYSPYS SÖNDAG!!!

Dagens hyllning!!!

Till min älskling, längtar efter dig!!!
Mina syskon och sambos...puss på er!!!

You only live once!!

Goodingen!!

Söndag!

Skönt att vara ledig visserligen, ska åka ut och kolla till huset. Kommer nog inte in i det,  men kan alltid kolla in genom fönstret. Dom har satt på tak kupan och garaget. Alltid någon. Men annars är det trögt med Söndagar tycker jag. Ivarje fall nu när Peter inte är hemma.  Känns mindre motiverande, men jag ska packa lite idag tänkte jag. Tavlor och sånt. Sen ska jag dammsuga , hunden har nog mer päls på golvet än på sig. Men det börjar bli vår, så då får man dammsuga varje dag. Åker nog och kollar till min syster, hon var dålig igår. Fick hoppa in och jobba extra igår istället för henne.  Men först och främst ta kort på huset och skicka till min blivande man!!

Dagnen hyllning!!

Till min Peter, du är mitt altt, jag älskar dig min gooding!
Syster sandra och Ida, tänker på er.
Lilla syster krya på dig!

You only live once!

Goodingen!