Smart Sandra!!!

Vi ska skaffa bur till Max, för att han ska hålla sig lugn när vi inte är hemma. Det har vi ju inte tänkt på innan Sandra sa det. SMART.......!!   Har varit ute på nätet och kollat, har väl hittat en som jag kan tänka mig. Den ska ju vara smidig så att man kan ta med den.
Tror faktiskt att det kan bli bra, det precis vad han behöver. Med tanke på att han alltid ska ligga under bordet och sängen hela tiden.

Ska ha en överläggning med min älskade man när han ringer, så får vi se vad han säger.

Det regnar här idag, men det var faktiskt skönt att vara ute imorse. Max älska när det regnar....=)
Annars så har det varit en lugn helg, det var trevligt när Sanna och Mette var här och käkade.
Igår var jag hem till Mj och syster, hjälpte Emla att skära pumpa. Men åkte hem efter  2tim, Max var kvar hemma.

Saknar mig Peter så mycket, snart bara en vecka kvar tills han kommer hem. Skönt!!

Dagens hyllning!!!
 Till min älskling,  jag älskar dig!!
Syster yster som fyller år idag!!

Carpe diem!!
Goodingen.


Ingen lust.

Sitter helt likgiltig och funderar lite, jag måste vara en enstöring grandmale... Orkar inte med folk, är jag ledig så är jag ledig. Tror det är jobbet som tar död på mig. Alla dessa idioter till kunder. Nej fy fan va trött jag är på dom. Om det inte vore för mina arbetskamrater, hade jag inte orkat en minut till. Tror jag är lite off för jag har så fruktansvärt ont i huvudet idag, pga att jag sprang in i en dörr igår. Har en bula som hänger över mitt höger öga just nu. Trycker som satan på ögat.  Men det går väl över det också.


Sanna och Mette kommer hit ikväll på mat. Vi ska sitta och snacka lite, ta det allmänt easy...


Nej nu ska jag göra något vettigt.

Saknar dig min älskling!!

Älskar dig Peter!!


Tråkigt!!

Ja ni fattar nog att Peter har åkt iväg på jobb igen. Jag kan inte skriva att jag känner mig ensam, för det är inte rätt känsla. För det känns bara tomt, enormt tomt. Bara att vakna bredvid min älskling är en känslsa som är obeskrivlig. Även om jag inte kastar mig in under täcket eller han skryper in under mitt varje morgon. Så underbart att  bli påmind varje morgon vilken underbar man man  har och som finns där hela tiden. Han är det bästa, finaste och helt oslagbart underbaraste som finns. Det finns ingen som honom, klart det finns likasinnade ( ett mindre antal) men ingen Peter Mayr. Jag är så lycklig för att han är min. Min största rädsla är att han inte förstår hur mycket han betyder för mig. Vet inte vad jag ska göra för att få honom förstå det, ( jag vet att han vet ), men jag vill göra något väldigt speciellt. Vänta bara, en dag, kommer jag att komma till insikt med hur jag ska visa min älskling!!!

Nej nu ska jag dra på mig paltorna och dra iväg till kneget...hehehehehe!!

Carpe Diem

Goodingen!!

Mupp dag!!

Ja precis, idag har allt gått åt helvete. Vi vaknade och gick ut med max och Wilma. Känner mig pluffsig som få. Fattar inte vad jag går upp i vikt av, helt jävla oförståligt. Herre jävla gud, så håller max på hela tiden och terrar. Tror han kan göra vad han vill. Drar som om det skulle gå en löptik 2m framför. KONSTANT! Fattar inte när man säger ifrån heller. Vilket gör att dessa underbara promenader, som jag annars älskar, blir bara ett rent helvete.
Fick blommor av min älskling igår, jag blev jätteglad!! Men det lyckan försvann snabbt när jag tänkte på promenaden som skulle ske senare med denna galning till hund. Jag blir så stressad när jag tänker på allt skit. Jag kan inte koppla bort det, Peter har en otrolig förmåga att koppla av. Men jag kan inte göra det när jag vet att det är någon jobbigt eller obehagligt som väntar. Då blir jag så fokucerad på detta "problem" så jag kan inte koppla av förrän det är avklarat . Så har jag alltid varit och det sabbar så mycket i mitt liv. Nej nu ska jag försöka att koppla av, utan att somna.

Fläskläpp!!

Ja det har jag, åhh nej jag har inte varit ute och boxats. Även om ni kan tro det. Jag har busat med våran hund, och det gick lite hett till. Så han skalla mig, så upphetsande nyhet var det. Jag ser fram emot en hel dags städning imorgon...=) Tar det med ro, jag har Maxen att gossa med i mellan varven. Så går dagen fortare och min älskling kommer hem snart.....yeehaaa!!! Va kul det ska bli!! Vi ska ha det så mysigt i 2v...mmmmmm yummie.

Har varit in och kollat på Magnus Ugglas blogg, den är bra. Han är för skön den mannen. Men som sagt, låt inte bloggen ta död på förhållandet. det är därför jag skriver när Peter inte är hemma. Och lite för att hålla min kära uppdaterad när han är på jobb. Kan han lätt gå in och kolla om det är något jag glömt berätta för honom. Men som sagt det är därför det kan vara glapp på 2v innan jag skriver ibland. Ja jag vet att det är längre ibland, till och med Peter påpeka att det var länge sedan. Då var jag tvungen att skärpa mig.

Vill även ägna en tanke till Lina och Lowell som har mist sin Carlos i cancer. Så goo och underbar hund han var!!! 
Jag tänker på er!!!

You only live once!!!

Goodingen!!! 

Väntar

Japp jag sitter och väntar på att min älskling ska ringa, han är genomförkyld stackarn. Har precis varit ute och gått Maxen. Så lekte vi lite med bollen i det höga grästet. Då tappade han sitt halsband, så matte får åka och köpa ett nytt idag. Ja det var ju en tidsfråga, det var nämligen för stort....=) Tänkte passa på och hämta Peter`s present samtidigt!! ( nu blev du nyfiken va?!!)

Ja i vilket fall som helst så har målarn målat en gång, så det är en gång kvar sen är det klart!!! Skönt, det blir storstädning på måndag, för på tisdag har jag inte tid. För min älskling kommer hem, då blir det mys på hög nivå!!!
Heheheheeh!!!!

Åter till våran tvätt, återkommer imorgon !!

Dagens hyllning!!
Jag älskar dig Peter Alexander Mayr!!!
Alla andra önskar jag en trevlig helg!!!

Carpe Diem!!!

Goodingen!!

Herregud!!

Det va väl ett tjat om den där mobilen Sandra....hahahahahaha!!
Me love ya`!

Jaha inte är dom färdiga med köket heller, med det skiter jag i.

Såg   e n skapligt cool kille inatt  (trorhan ja)han  slog med ett järn rör på allt han såg. Jag hann iofs parkera bilen i garaget och komma in i trappuppgången innan han han fram till våran korsning. Men jag hörde honom lång väg, den small hela tiden. Vilket psyko, nej aktiv dödshjälp på plats!! Är det konstigt att dom skjuter folk ibland...Nej skulle inte tro det. Jaja civilarna kom och tog honom, så det nämligen ifrån vårat sovrumsfönster. ( nyfiken som man är...hehee)

Suger att jobba stängning, det händer inte mycket och kvällarna går apsakta. Har inget att se fram emot när jag slutar heller, varken Peter eller Max är hemma då. Så det är bara att åka hem och läsa lite så att man sussar gott sen...=) Appropå det så ska jag nog försöka hinna städa bilen någon dag. Precis som om att ni bryr er om det eller hur...=)

Sen känner jag mig lite blek, ska nog sola någon dag när jag orkar och OM jag orkar.
Har haft halsbränna i 1v snart som inte vill försvinna, plus att min älskade karl är sjuk. Så han kommer väl hem och smittar mig.Men nej det blir det inget med. Jag ska proppa i mig vitaminer.
Oooohhh...Star traek på tv. Viklken dynga..Ha!

Nej nu ska jag hänga lite tvätt och gå ut med Max!!

Dagens hyllning!!

Går oavkortat till min Älskling!!! Krya på dig min goding!! Så ska du få massor av kärlek när du kommer hem!!!
Jag älskar dig!!

You only live once!!
Goodingen!!

Instängd!!

Ja precis som jag skrev så är jag instängd i vårat sovrum, med Max. För dom är fortfarsnde inte klara med rördragningen. Så i morse kom dom kl nio och ringde på dörren, det var ju bara att pallra sig upp å öppna.
Dom var in och lämnade grejer och gick igen. Men vattnet är ju avstängt i lägenheten, så jag fick klä på mig och åka hem till syster och gå på toa. Sen gick jag och Max en långpromenad i det goa vädret vi har idag.
Sen lånade jag även duschen, tänkte att det är lika bra.

Sover ute i Mörarp i natt, dom behöver även  hela dagen imorgon för att bli klara.
Gud va städning det kommer bli.  Det ligger ett tunt lager med gipsdamm i hela lägenheten, men dom är faktiskt duktiga på att städa efter sig.
Jaha så får vi se hur det går med vårat husbygge. Det verkar inte börja bra i alla fall. Krånglar det så skiter vi i det. Vi ska ha det huset som vi har bestämmt, annars kan det kvitta.
Då köper vi ett annat hus. Men som sagt vi har inte brått.

Längtar efter min älskling så mycket!!
Peter du är den finaste, vackraste och älskade jag har. Du är mitt allt!!

Dagens hyllning!!
Till min blivande make, jag älskar dig!! Puss på dig godingen!!
Till syster som är så snäll och goo jämt, me love ya´a lot!!  =)
Frida som sitter ensam i huset och bror som jobbar i Jönköping!!

Ta vara på nära och kära, du lever bara en gång!!

Goodingen!
 

Ännu en arbetsvecka

Ja då var det dags för ännu en vecka, sitter ute i mörarp. Dom river och har sig i våran lägenhet, tror dom ska hitta vattenläcka där. Men jag är bomb säker på att det är ifrån taken i vindsvåningen bredvid. Men dom får väl rota bäst fan dom vill. Dom har ju noll koll på den där fastigheten. Tur att vi flyttar snart.

Ja som ni har hört så har Jacob Hägg gått på grund. För som er som inte vet så är det båten som Peter jobbar på. Så nu ska den in på varv och fixas till, ååå tror ni att min Peter får åka hem. NEJ självklart så ska han och Kjell vara kvar men resten åker nog hem. Det  beror på att dom inte mår så bra med tanke på omständigheterna. Jag tycker synd om dom. Men allt kommer ordna sig i slutändan.

Själv har jag kommit till insikt med att jag ser ut som en julgris snart. Så jävla tragiskt när man har varit nere i en bra vikt. Men jag hoppas att Peter blir med mig ut och går med Max när han är hemma. Inte så kul att få gå ut själv jämt. Men jag förstår om han vill ta det lugnt när han är hemma. Men jag vill vara med min älskling varje vaken ledig minut då blir det bara korta svängar med Max och då blir jag fet som en gris.

Jaja får ta mig i nacken och skärpa mig. 

Dagens hyllning!!

Min älskling, vill att du kommer hem nu, jag älskar dig!!
Till mig själv, ta tag i ditt liv fetto!!
Till princess för att hon står på benen igen!! Go girl!!

Men tjockar till sig i onödan!!

Goodingen!!