Julpynt måttlig!

Ja det blev en egenhändig ljusgrupp och byte av gardiner!! Ska åka och köpa ljus stakar till vardagsrummet men inget mer. Vi ska fira jul med mor och far så det känns som överflöd att fixa för mycket. Lite julstämmning vill man ha...=) Igår var jag med syster, mj, sten, ki, pitter och hans tjej på båtarna. Käkade ett halvtaskigt julbord, det var tur att sällskapet styrde upp det till en trevlig kväll. Sov hos syrran med Wilma under täcket. Sen bar det hem vid 9,30 tiden för julstök. Hämtade Maxan hos svärföräldrarna, lycklig som en dag för att han får åka hem till sin kära bur...=)

Lite bilder!!

Peter skepp mitt upp i allt!!Måttligt imponerad av julpyntandet!!

Linas test!

Vilken hund är du?
Bullmastiff
Bullmastiff
Bullmastiffen är en muskulös och kraftig hund, stark utan att verka klumpig. Den skäller sällan och har inte så starka jaktinstinkter. Bullmastiffen kanske ser lite ruff ut, men det är inte en hund som är trolig att bita människor. Tvärtom så är bullmastiffen en fantastisk sällskapshund. Bullmastiffen har aldrig blivit använd i flock utan har alltid arbetat ensam. Detta gör att den har utvecklat en hög grad av självständighet. Denna självständighet gör att bullmastiffen har en stark självtillit och är väldigt trygg i sig själv. Bullmastiffen har ett mycket kärleksfullt lynne samtidigt som den är psykisk stark. I en familjesituation anpassar den sig lätt till familjens rytm. Den är inte så beroende av fasta rutiner. Bullmastiffen är glad och utåtvänd mot vuxna och barn och är en lugn och behärskad familjemedlem.

Japp det är vad jag blev, samma som Lina tror jag! Ganska komiskt! Testa själva!!
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=45926&a=509489&lid=puff_516337&lpos=extra_0Sov morgon

Ja det blev det idag. Vaknade 10,35....uuhhh!! Brukar gå upp 8,30-9,00 om jag jobbar stängning. Men aå var inte fallet idag, vaknade iofs med huvudvärk. Jag kanske behövde sova lite, jag känner mig  seg fortfarande. Ska gå ut med Max så att man får lite friskluft till hjärnan. Chefens fru på jobb har influensan och det vill jag inte ha!! Så det blir att bomba kroppen med c-vitaminer!! Ja för ni alla som känner mig väl, vet att jag hatar att vara sjuk, rent av folkilsken...=)

Beställde lite julklappar och kläder till oss själva igår. Har bara några kvar, självklart dom svåraste!
Som sagt vill man inte bara ge något för den sakens skull, utan det ska vara något dom har nytta av annars kan man likaväl skita i det. Jag får ta på tänkar kepan och hoppas på en brainstorm. Högst otroligt...=)

Nej nu ska jag gå och hämta Max och nackmassage maskinen!! Är lite stek i tjurnacken!! =)

Älskar dig mitt hjärta där ute på sjön!!

Ha det!

Bättre

Ja det är bättre idag, med mig i alla fall men inte vädret!! Det är grått och plusgrader här nere idag....usch!! Har masat mig runt ute med Max i 1tim. Nyttigt men ack så tråkigt i detta väder. Men det kanske blir bättre till helgen, ska pynta och pyssla lite på Söndag hade jag tänkt. Smyga runt i gose kläder, dricka glögg, äta pepparkakor och lussekatt. Kan nog klämma ner lite julmust också, så är allt fullbordat och upp dukat för ett illamående under kvällen! Men va fan det är bara 1:a advent 1 gång per år...tror jag...?? =) Eller Lördag hela veckan kanske!! Nej jag längtar verkligen tills min karl kommer hem och vi får pyssla, mysa och gosa tillsammans!! Allt går så mycket lättare när han är hemma. Då har jag något att gå hem till efter jobbet, nu kan bara sitta och längta!! Ska kolla efter lite julklappar så jag har inte tid mer....jajajaja...tråkigt jag vet men det KOMMER MERA!!

Ha det!

J...la skit dag!!

Började bra med morgon promenad i solen och hade planerat dagen bra! Tyckte jag i alla fall MEN!
Det ville sig inte riktigt!! Skulle åka ut till Jarls för foto tagning av bilen, därför skulle jag tvätta det innan hade jag tänkt. Åker fram till macken och ställer mig i tvättkön. Allt flyter på tills det är min tur, då startar jag bilen men så dör den på en gång! Försöker flera gånger men nej. Slutar med att jag får gå ur bilen och vinka fram dom andra som står bakom...Satan!

Jaha tänkte jag min vanliga tur med bilar. Fick hjälp av chefen att bogsera bort den till garaget på jobb. Där vi senare försökte starta den. Nu är det så här att den har stått med 10-15L i tanken i garaget ifall någon kommer och köper den. Ja det skulle ha varit full tank egentligen, men man vill inte att det ska vara det ifall dom ska provköra. Så att dom inte sticker med bilen.Så det är inte för att vi är snåla utan av säkerhets skäl. Vi ger mer än gärna bort en full tank vid en bra affär.

Slutade med att Mj kom och vi fick bogsera ut den till firman. Där den få stå i ett varmt garage under natten, troligen is propp i bränslesystemet. I värsta fall är det bränslepumpen. Men det är inget vi kan göra åt det. Det är bara så..
Vi får se vad som händer men allt ordnar sig till slut.

Nu ska jag försöka ladda inför jobbet kl 16!!

Ha det!

2 åring i huset!!

Idag fyller våran älskade son 2 år!! Så det har firats med lite pizza och gottis till våran rottis! Max har även fått en promenad i sin älsklings skog, nämligen väla skogen!! Finns många yummiga dynghål att hoppa i där. Vi får alltid ta med en dunk med vatten så man kan tvätta av all gegga innan han hoppar in i bilen. Men huvudsaken att han är lycklig!!
Han blir så glad när man svänger av och in på vägen till skogen så han tjuter bak i bilen..Detta vrål kommer även när vi närmar oss Syrran och Mj`s hus, för då ska han få träffa wilma. Sen även när man åker in på seskarögatan till Pima.
Något som jag är imponerad av är att han blir helt tokig när vi svänger in på Grängen vägen hem till Baståsen, flåsar och gnyr i en hel mil. Han har inte varit där så många ggr men han kommer ihåg, tro mig.!!
 Det blir high life till jul uppe på Baståsen det kommer att vara 4 rottisar, 1 pittbull/labrador och 1jackrussel!! Sen kommer mormors biconfrisè.( ja hur det stavas vet ej jag)..ojojoj!! Ja det blir kul med en riktig hund jul!!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen!!

Ha det!

Isolerat

Idag har järngänget ( med bort fall av en =Peter) isolerat vinden på salong solo! Avklarat på 2 tim, varav 1 tim bärande av div reservdelar. Men det blev bra till slut, så syster slipper elda åt kråkorna..=) Sen var det bara att åka hem och tvätta hund och mig själv, så man slapp klia i gäl sig. Annars har det varit städning på schemat idag, mindre upphetsande. Men är ju själv hemma så jag behöver inte blir till mig i trasorna..=)

Ev blir det en återfärd till gänget för lite glöggi och ost. Det får kvällen utvisa. Till veckan är det kvällspass som gäller och en tidig Lördag.  Skönt ner veckan är över för då är det inte långt kvar tills mig kära karl kommer hem. Sen blir han hemma ända till januari. Det ser vi fram emot!!

Allt för idag!! Tråkigt jag vet!

Ha det!

Äntligen minus och snö!

Ja äntligen har vi fått snö här nere. ååhhh minusgrader...=) Vilket är en bonus, sen har solen varit framme idag, kan inte bli bättre. Jo det kan det, om Peter var hemma. Jag har bytt till vinter sulor på bilen idag, sen tog jag en tur i Mercan för att underhålla elektroniken i den. Den står bara i väntan på att få ny ägare.

Annars händer det inte så mycket. ska försöka hitta lite julklappar, det är inte lätt att veta vad man ska köpa till alla. Man vill göra dom glada och inte ge dom något för den sakens skull. Då kan man lika gärna skita i det tycker jag.
Men  vad ska man ge till respektive mor-och farföräldrar? Dom har precis allt. Det är lätt att det blir ännu en prydnads gjej att damma för dom. Har ni några tips förutom prydnads grejer så får ni mer än gärna komma med förslag!! =)

Längtar verkligen till jag ska ha semester, börjar kännas tungrott på jobbet nu. Hjärnan går på högvarv, man vill inte missa att göra något. Så det ska bli skönt att slappna av ordentligt. För även om man är ledig så tänker man ändå på hur man ska lägga upp nästa vecka. Så är det och så fungerar jag. Visst glömmer jag som alla andra, men i mina ögon ser jag det som ett misslyckande och kan bli riktigt förbannad på mig själv. Ja jag blir även irriterad på andra men håller det för mig själv. Men jag tror dom märker nog ganska väl om jag är missnöjd även fast jag inte säger det rak ut. För väl skärpa mig och säga ifrån om jag tycker det är fel. Vill inte trampa andra på tårna, men om jag blir det själv så kanske det är dags att sparka tillbaka...=)

HA det!!

Kalla mig gärna för Faster!!

Japp nu har det hänt!! Jag/vi har blivit fastrar..!! Lilla William kom till världen i Måndags 14:15, så ja längtar till jag får hålla i lilla bebben!! Har inte pratat med bror eller Frida än, så jag vet varken vikt eller längd. Men det hinns med i framtiden. Jag ska lägga ut bild på honom sen, ska bara be om några från bror eller Frida senare. annars kommer nog Frida lägga upp på sin blogg. Har henne som länk om ni är nyfikna på krabaten..=)

Allt för idag!!

Over and out!

Förkyld....igen!!!

Ja mina päron var ner och hälsa på förra helgen. Självklart så var fadern förkyld, men jag tänkte att det är ju lugnt för jag har ju nyss varit förkyld. Jojo...skit i gröna kalsonger., nu sitter jag här tagen på bar gärning med händerna i kakburken och snoret rinner. Men det är inte lika hårt denna gång. Sen ska jag leva på Berocca framöver, för då blir man inte sjuk! Ja det är väl tur att man är ledig så att man inte behöver bli utan pengar också, för det vore som grädde på moset. Ja ska göra ett ryck i alla fall och åka till tippen med kartonger och sopor. Sen ska jag köpa lite snarre till helgen. Tycka synd godis, inte för att jag behöver något ...=)!!!

Max till vänster och Kaxxa till höger!!

Gizmo på besök, gamle gubben!! Min stora gosse björn!!

så här pigg är jag idag!!

Håller koll på omgivningen! Maxan den fruktade...=)


Nej nu ska jag ta tag i lite grejer nu!

Ha det!

SM i trappåkning!!

Ja det är ju vad man kan kalla min insats när jag gick ner för en av svärföräldrarnas trappor.  Ja sen avancerade jag genom att fastna med fingrarna i spaljèn. Det är pluspoäng. Ja med tanke på värken i min arm, så skulle jag säga att min tur på rugg ner för trappen blev en halvtaskig 8:a.  Får vara mer graciös vid nästa misslyckade försök att verkligen gå ner för en trapp.
Är ledig i 3 dagar nu och det ska bi skönt. Känner att jag fått en liten bakterie i snorhornet och ont i huvudet har jag också. Men det beror nog på att det är megtätt i bihålorna.

Ha det!

Sunday!

Ja nu har mina föräldrar åkt hem. Jag har ju jobbat mest hela tiden, så man har inte hunnit spendera tid med dom direkt. Så syster och Mj fick ta hand om dem. Det är lite jobbigt när dom åker och det är klart att man blir ledsen. Vi är ju ganska tajta i våran familj, så det känns att dom inte bor runt hörnet längre. Men samtidigt har jag min älskade Peter och min syster+Mj. Eller ja vi har varann kan man väl säga. Vet inte om jag är någon tröst till dom övriga, men dom är där i alla fall i vått och torrt.
Skulle vara lite effektiv i em och byta däck på bilen. Men det gick åt skogen. När vi hade in bilen på service sist så bytte dom bromsarna fram. Sen är det en klantröv på Volvo rent ut sagt som har dragit åt lås muttrarna så in i helvete,.Ja vilket innebär att jag måste antingen ring till Volvo imorgon eller svänga förbi Däckia så att dom får hjälpa mig av med skiten. Något frustrerande....satans jävla skit!
Men det är min vanliga tur här i livet och är inte ett dugg förvånad.

Nu ska jag delta i "TOTAL SLAPP I SOFFAN VM"!!! Där kan jag nog ha känning på GULDET!

I vilket fall som helst så har jag tagit Guld en gång tidigare. Det var när jag fick min Peter på kroken!! Guld värd är du min älskling och jag saknar dig så mycket!

Ha det!