Ang mitt förra inlägg...

Ja jag vet inte hur fel jag formulerat mig...MEN...jag menar inte att politiker, rättskämpar och framför allt inte feminister ,sitter och bestämmer hur folk ska straffas. Min mening var att påkalla deras sy på saker och ting. Det går bara att ha åsikter och kalla folk för det ena än det andra, men att skaffa sig lite stake och göra något åt det....nja det lider det stor brist på. Sen är inte jag ett dugg bättre som sitter här hemma bakom en skärm och inte gör något. Sen att jag hade fel om Pakistan och Irak....ja det är ingen ursäkt. ( betyder redan här, att i grund och botten skiter jag i vilket ) Men då ska man inte uttala sig...bla bla bla!!!
Tror det hör ihop med att jag är inte någon bitterfitta egentligen....=) Vilket alla vet som känner mig. Men när man bor i närheten av misären och går hemma hög gravid och lyssnar på radio dagarna igenom....ja så blir man trött och arg på det. Vilket leder till att man skriver av sig på denna sida för att ni stackare inte fått uppdatering på länge!! Förlåt mig...
Tänk på detta en gång extra.....Hur vill du att dina barns uppväxt ska vara? När det gäller precis allt runt omkring? Det är inte på samma sätt som när vi växte upp, utvecklingen går framåt. På gott och ont...!!
Jag vill bara säga att vi ska inte vara så  god trogna i Sverige. För om man ska springa runt och tro att alla är helgon, så har man snart "skägget i brevlådan" eller hur ni nu vill ha det formulerat.
Man ska inte vara fördomsfull som så många säger....det kan jag säga alla där ute som inte känner mig. Att döma en människa innan jag känner den eller haft att göra med den ett ex antal gånger....ja det gör inte jag!!!
(Med anledning till det jag skrev ang bilar och smycken i förra bloggen...! Min vetskap om detta är utifrån mitt yrke.Det finns bild/film bevis på det!!! Att bli bestulen på ca 500-3000 i veckan, är inte så kul.)
Men då är det ju rättssystemets fel tycker ni då....nja det är inte lätt att ta fast någon med falska reg skyltar. Ja,ja...jag kan hålla på i all oändlighet. Men jag känner att det är ganska lönlöst. Det är som att prata för döva öron. ( lite respons fick jag) Sen att ha orken att tugga om allt med alla och ingen....Ja.. nej det finns andra som är bättre på det. Plus att dom tjänar lite pengar på det...
Lovar att nästa inlägg ska handla om något helt annat. Nu ska jag ut och sätta fast insatsen till barnstolen...=) Eller nej det skulle jag inte, svärfar ska låna den...=) Jr kommer snart....längtar till dess. Börjar bli lite trångt i magen...=)
Ha det!! =)

Hur dumma är vi i Sverige...????

Ja jag vet inte vart jag ska börja...MEN!!  Vi kan börja med Mehdi Ghezali och Munir Awad. Ja för er som inte vet vilka dom är, så är det svenskar som har åkt dit för terror verksamhet i Irak. Jag tänker så här, hur många i svea land tror att dom är oskyldiga....?? Jag kan säga, att man är inte oskyldig bara för att man lyckats skaffa sig ett svenskt medborgarskap.! Och alla politiker, rättskämpar, feminister.......mm man är inte oskyldig till brott bara för att man är svensk!! Jag sa redan från början när dom hamnade på Guantanamo, att dom håller säkert ppå med något skumt. Jag menar...va fan gör dom där nere i Irak??? Om dom nu har flytt till Sverige en gång i tiden för att det var så illa???  Det finns vuxna och barn som har det riktigt illa, som inte får uppehålls tillstånd. Sen är det riktiga Rövhål som får stanna. Det är ingen rättvisa. Jag förstår ( som i vilken situation som helst) att det inte är lätt att sitta och avgöra vem som ska får stanna och inte. Men om hela familjen ramlar in med en massa guldringar och halsband på sig och åker en spritt ny bil....Tror man på allvar då att dom har det JOBBIGT i sitt hemland. I helvete!!! Jag tycker helt klart att man ska hjälpa varann här i världen. Men jag blir arg när det är så många arslen som slipper igenom systemet.
Vi kan ta Rosengård här nere i Malmö. Allvarligt!!! Vet ni varför ingen gör något.??? Säg så här....skulle du gå in i ett brinnande hus med bakbundna händer och fullt med snubbeltråd efter golvet??? Nej skulle inte tro det, men så kan man milt beskriva att det är för POLISEN, BRANDMÄNNEN OCH AMBULANS PERSONAL. Do ska inte behöva jobba med livet som insatts. Men så är Sveriges lagar!!!
Sen har vi detta med vägbyggen!!! Men herrejävlar va många vägen riddare det finns. Dom har byggt om en sträcka mellan Hbg och Malmö. Gissa om det har strukit med folk....ett gäng kan man säga. Jag förstår inte varför, gott om plats om man gör som skyltarna säger EN MIL innan vägbygget börjar!!!! Men det är alltid en klunga som ska först fram och då blir det stopp!!
Ja det var bara lite av vad jag tänkt på nu när jag går hemma!!!
Ha det!!

Ännu mer länge sen...

Ja vad ska man säga, för lite tid, ork, vilja...ja osv!!! Det är väl den enda raka sanningen jag kan komma på. Men nu är det i alla fall lite mindre än 3v kvar tills JR ska ploppa ut. Jag hoppas verkligen att den kommer den 28:e eller senare. Jag vill ju faktiskt att pappa Peter ska vara hemma när det väl händer. Det tar ju i allafall minst en halv dag för honom att komma i hamn och ta sig hem. I och med att dom ska ut på många uppdrag längs med kusten upp till Umeå. Dom flesta säger att man som förstföderska får gå över tiden, men 80 % av mina kompisar och kunder har fått på beräknad dag eller 1-2v tidigare än beräknat. Men jag håller tummarna. Vilket jag skulle tro att jag är ensam om att göra, dom flesta vill föda så fort som möjligt när det börjar bli tungt. Jag får hålla mig passiv och vila mycket så att det inte kör igång för tidigt....=)
Ha det gott!!!