Ang mitt förra inlägg...

Ja jag vet inte hur fel jag formulerat mig...MEN...jag menar inte att politiker, rättskämpar och framför allt inte feminister ,sitter och bestämmer hur folk ska straffas. Min mening var att påkalla deras sy på saker och ting. Det går bara att ha åsikter och kalla folk för det ena än det andra, men att skaffa sig lite stake och göra något åt det....nja det lider det stor brist på. Sen är inte jag ett dugg bättre som sitter här hemma bakom en skärm och inte gör något. Sen att jag hade fel om Pakistan och Irak....ja det är ingen ursäkt. ( betyder redan här, att i grund och botten skiter jag i vilket ) Men då ska man inte uttala sig...bla bla bla!!!
Tror det hör ihop med att jag är inte någon bitterfitta egentligen....=) Vilket alla vet som känner mig. Men när man bor i närheten av misären och går hemma hög gravid och lyssnar på radio dagarna igenom....ja så blir man trött och arg på det. Vilket leder till att man skriver av sig på denna sida för att ni stackare inte fått uppdatering på länge!! Förlåt mig...
Tänk på detta en gång extra.....Hur vill du att dina barns uppväxt ska vara? När det gäller precis allt runt omkring? Det är inte på samma sätt som när vi växte upp, utvecklingen går framåt. På gott och ont...!!
Jag vill bara säga att vi ska inte vara så  god trogna i Sverige. För om man ska springa runt och tro att alla är helgon, så har man snart "skägget i brevlådan" eller hur ni nu vill ha det formulerat.
Man ska inte vara fördomsfull som så många säger....det kan jag säga alla där ute som inte känner mig. Att döma en människa innan jag känner den eller haft att göra med den ett ex antal gånger....ja det gör inte jag!!!
(Med anledning till det jag skrev ang bilar och smycken i förra bloggen...! Min vetskap om detta är utifrån mitt yrke.Det finns bild/film bevis på det!!! Att bli bestulen på ca 500-3000 i veckan, är inte så kul.)
Men då är det ju rättssystemets fel tycker ni då....nja det är inte lätt att ta fast någon med falska reg skyltar. Ja,ja...jag kan hålla på i all oändlighet. Men jag känner att det är ganska lönlöst. Det är som att prata för döva öron. ( lite respons fick jag) Sen att ha orken att tugga om allt med alla och ingen....Ja.. nej det finns andra som är bättre på det. Plus att dom tjänar lite pengar på det...
Lovar att nästa inlägg ska handla om något helt annat. Nu ska jag ut och sätta fast insatsen till barnstolen...=) Eller nej det skulle jag inte, svärfar ska låna den...=) Jr kommer snart....längtar till dess. Börjar bli lite trångt i magen...=)
Ha det!! =)

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Bra där Linda, jag som känner dej förstår precis hur du menar och jag tycker att det finns många poäng i det du skriver.

2009-09-21 @ 19:54:40
Postat av: Lina

Snart är det dags för bebisen att anlända!!! Måste kännas jättespännande! Hoppas du skickar sms och berättar att allt gått bra så fort han/hon tittat ut. ;) Och vi har ju redan gått igenom det här med förlossningen... hihi.. jag tänker på sms:et.... det är inte värre än så ya know. ;)Lycka till!

Kram Linaps. Angående ditt förra inlägg har vi alla rätt till våra egna åsikter, men måste nog tyvärr hålla med inlägget från Anna. Sorry! Don't hate me for having a different opinion! Peace Out, Woman! ;)

Postat av: Madde

Hej tjejen!!!

Ville bara säga JÄTTEGRATTIS till er lilla bebis. Nu har ni en underbar tid framför er, det bästa man kan vara med om. Ta hand om er och njut av goodingen. KRAMAR!!!

2009-09-29 @ 20:12:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback