Vem har gett nyårslöften??

Ja inte jag i alla fall!! Jag kan vara nog så bitchig mot mig själv ändå...=) Ja om vi nu tänker på alla vikt nedgångs löften som alla ska göra det nya året. Ok jag kan ge ett löfte, vilket kommer bli lätt!! Jag har aldrig och kommer aldrig att banta!!! Det är ett fruktansvärt fult ord tycker jag. Skaffa en sundare livs stil kan jag hålla med om att man kan säga. För vi kan nog alla dra ner på div godis, cigg, snus, läsk, skräp mat...osv. Men det är upp till var och en att se ut som dom vill. Huvudsaken man mår bra själv och är glad. För vad möter man på löpsedlar och framsidan på varje tidning nu efter nyår....?? Jo så går du ner i vikt eller tappa 10kg på 2-3v.....hahahaha...säger jag bara!! Visst funkar det...MEN...om man inte lägger om sina mat vanor helt efter det så kommer dom 10kg tillbaka fortare än kvickt som ett krav brev på posten....=)
Sen finns det folk som mår dåligt över sin vikt och dom ska självklart få den hjälp dom behöver.
Det ända jag vill komma fram till, är att det har blivit en sådan hysteri.

Det ända jag vill med detta år är; Att alla ska ha det bra och må gott och att William och systers kommande son ska få vara friska och krya. Då mår jag bra..=)

Från det ena till det andra. Det har blivit minusgrader nere i Skåne land. Skönt tycker jag men det är jag nog ensam om hehehe! Blir friskare luft, vilket gör promenaderna skönare. Sen blåser det inte lika mycket ute när det kryper under nolla här nere. Plus att solen kommer fram lite oftare....det är inga fel.

Nej nu har jag inget mer på hjärtat!!

Ha det!

Kommentarer
Postat av: frida

vilket bra inlägg och gulligt att slänga in william o kusin där också =)

hoppas ni har det bra där nere, vi kommer snart ner och hälsar på :) massa kramar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback